Vlada u novom spotu Nataše Bekvalac!

Domaći mediji poslednjih nedelja sve češće dovode pevačicu Natašu Bekvalac u vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, saborcem sa Kostarike njene mlađe sestre Kristine. Poslednja informacija koja se tiče pevačice i manekena je da zajedno idu na Ibicu.

Izvor blizak pevačici otkrio je za Tračaru da pop pevačica putuje ka najpoznatijem španskom ostvru kako bi ekranizovala svoj novi singl Pozitivna.

“Nataša će u pratnji tima svojih saradnika već za desetak dana otputovati na Ibicu, gde će snimiti spot za svoj novi singl Pozitivna. Budući da je Vlada Kristinin jako dobar prijatelj, a po njihovom povratku u civilizaciju postao je dobar i sa njenom starijom sestrom, odlučili su se da upravo on bude u novom spotu. Sestre u tajnosti drže sve detalje scenarija, a Kristina je već odabrala kreacije koje će Nataša nositi u novom spotu”, kaže izvor blizak sestrama Bekvalac za Tračaru.

Inače, Nataša je prvobitno planirala da kao singl izbaci baladu Gorka hrabrost, ali je u poslednjem trenutku odlučila da to bude pesma Pozitivna, za koju oni koji su je čuli tvrde da će nadmašiti popularnost hit singla Ja sam dobro.

P.Ž/Tračara
Foto: A.Crnogorac za Hello

Povezane vesti

Back to Top