in

Vojin Ćetković pod jakim stresom: evo istine o razvodu od Slobode Mićalović

Nakon što se srušio na premijeri filma “Grudi” Vojin Ćetković lekari tvrde da je zdrav, ali pod jakim stresom.

„Vojin Ćetković je u poslednje vreme prezauzet. Snimao je na više lokacija u Crnoj Gori, Hrvatskoj, ovde u Srbiji, između toga trčao na predstave, gledao je da se nađe Slobodi u obavezama oko dece i kuće. Bio je rastrzan na sve strane, morao je negde da pukne. Nažalost, to se baš desilo na premijeri filma u Kombank dvorani,“ kaže izvor blizak glumcu za Svet.

„Na VMA konstatovana mu je disperzija stomaka, u prevodu bolovi i mučnina koji su toliko jaki da organizam ne može da izdrži pa padate u nesvest. Urađene su mu detaljne analize i sve je u redu,“ objašnjava izvor i dodaje:

„Doktori su rekli da je to posledica stresa i da sve ide iz glave. Vojin se jeste preopteretio poslom, ali odmoriće se. Biće on kao nov! Nema mesta kakvu paniku, sve je u redu!“

Nedavno se pojavila vest u medijima da se Vojin i Sloboda razvode. Izvor blizak paru je rekao kako su imali male rasprave, ali da su sada sve rešili.

Uzrok njihovih svađa je bio nagomilan stres, te je bračni par rešio da uplati sebi SPA vikend kako bi se opustio i zaboravio na probleme.