in

Voleli smo je u Melrouz plejsu, a sada se treći put leči od alkoholizma: Heather Locklear uništila život


Heather Locklear pamtimo po uspešnim ulogama u serijama Melrouz plejs i Dinastija, no njen život nije bio nimalo glamurozan, kao u pomenutim serijama. Zbog spleta okolnosti, ona je treći put na odvikavanju od alkohola.

Ipak, čini se da je ovoga puta rešila da stvarno stane na put pošasti, pa je svoj progres podelila sa pratiocima na Instagramu, nešto što nikada ranije nije radila.

View this post on Instagram

Yeah baby

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

 

Na fotografiji je karminom po ogledalu ispisana molitva u tri koraka koja glumici daje snagu u ovim teškim trenucima.

„Bože, nudim se tebi. Da gradiš sa mnom i da odlučiš šta sa mnom. Odreši me okova mene same“, napisano je na ogledalu.

Locklear je trenutno na odvikavanju od alkohola koje joj je naložio sud, a treći korak tog procesa bavi se upravo pronalaženjem vere i okretanjem bogu.

Posrnula glumica je čak dva puta prošle godine uhvaćena u vožnji u pijanom stanju nakon čega je uhapšena. Osim toga, bila je vidno pijana i vređala policajce koji su se pojavili pred njenom kućom nakon što je neko prijavio porodično nasilje.

Sud je zbog svega toga odlučio da je kazni i poslati na odvikavanje u trajanju od najmanje pet meseci, kojem se Heather u potpunosti posvetila. Osim što se bori s zavisnošću o alkoholu, glumici je prošle godine dijagnostikovan rak dojke.