Search
Close this search box.

Zaboravljeni brakovi poznatih ličnosti

Tommy Lee i Heather Locklear
Mnoge holivudske zvezde imaju iza sebe brakove kojih se stide ili na koje su mediji jednostavno zaboravili. Možete se iznenaditi kada čujete za neke od njih.
Tommy Lee i Heather Locklear Američka glumica Heather Locklear, najpoznatija po ulogama u serijama Dinastija i Melrose Place, bila je u braku sa muzičarom Tommy Leejem. Njih dvoje bili su u braku 7 godina, upoznali su se 1985. godine i godinu dana posle toga su se uzeli. Heather je posle njega imala još jedan brak iz kog ima ćerku Avu. Tommy je 3 godine posle razvoda sa glumicom oženio Playboy zečicu Pamelu Anderson, zbog koje je godinama bio u žiži medijskog interesovanja.
Scott Foley i Jennifer Garner
Poznata glumica Jennifer Garner, pre braka sa Ben Affleckom, imala je brak sa još jednim kolegom. On je trajao tri godine i njen prvi muž bio je glumac Scott Foley, koga smo na malim ekranima gledali u popularnoj tinejdžerskoj seriji Felicity. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 1998. godine, a 2000. su otpočeli bračni život.
Talia Balsam i George Clooney
George Clooney ima godinama titulu jednog od najpoželjnijih neženja Holivuda, ali zapravo George nije oduvek bio neženja. Popularni glumac bio je u braku i to sa glumicom Taliom Balsam. Njih dvoje stupili su u brak 1989. i bili su supružnici četiri godine. Tada je glumac nakon razvoda izjavio da to nije bio pravi trenutak za brak.
Andre Agassi i Brooke Shields
Glumica Brooke Shields je imala kratak brak, pre svog sadašnjeg iz kog ima dvoje, i to sa teniskom zvezdom Andre Agassijem. Njih dvoje su bili u vezi četiri godine i 1997. godine ušli su u brak. Međutim, već nakon dve godine ovaj brak je okončan. Bivši supružnici su trenutno u drugom, srećnom braku.
Damon Thomas i Kim Kardashian
Holivudska starleta Kim Kardashian imala je jedan od najkraćih brakova u istoriji, kada se posle 72 dana razvela od košarkaša Krisa Humphriesa. Ali, to nije jedini propali brak poznate Kim. Tada 20-godišnja starleta udala se za muzičkog producenta Damona Thomasa. Njihov brak trajao je četiri godine.  D. J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI