Prati nas

Život

Heather Locklear osuđena na 30 dana u psihijatrijskog ustanovi zbog napada na policajca

Američka glumica Heather Locklear, najpoznatija po ulozi Amande Woodward u seriji Melrose Place, osuđena na 30 dana u psihijatrijskog ustanovi zbog osam prekršaja, od čega se 6 odnosi na napade na policajce.


Posrnula zvezda u ustanovu mora da se prijavi do 6. septembra, a ukoliko se to ne dogodi, otići će u zatvor na 120 dana.

Kada okonča lečenje, biće tri godine pod uslovnom kaznom, tokom kojih neće smeti da nosi oružje, pije lekove koje joj doktor nije prepisao niti alkohol.

Locklear je uhapšena u junu 2018. godine, a nekoliko meseci kasnije protivno svojoj volji stavljena je u psihijatrijsku ustanovu pod nadzor, koji je trajao dve nedelje.

Kako navodi TMZ, policija i vatrogasci stigli su oko 3 popodne na kućnu adresu glumice, a ona je prevezena i zadržana u psihijatrijskog bolnici nakon što su njen advokat i psiholog, zajedno sa policijom ustanovili da nije u dobrom psihičkom stanju.

U januaru je raskinula vezu sa dečkom Chrisom Heisserom, a maju se vratila rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola i droge.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top