X Factor: Bootcamp iz minuta u minut


Spisak takmičara koji su se plasirali u sledeću fazu „Kuće sudija“

Muškarci do 27 – Emina Jahović

Lukijan Ivanović
Haris Ćato
Stefan Koković
Aleksa Perović
Miloš Bajat
Petar Jojić

Devojke do 27 – Kiki Lesendrić

Tamara Milanović
Aleksandra Brković
Ilma Karahmet
Hristina Vuković
Aleksandra Sekulić
Katarina Jovanović

Stariji od 27 – Željko Joksimović

Daniel Kajmakoski
Maid Hećimović
Maja Novaković
Mladen Lukić
Bojana Račić
Slavko Kalezić

Bendovi – Kristina Kovač

koji su postojali:

Ivan i Kiko Radenov
Roma Sijam(7 clanova)
Mouse Miles(2 clana)
Jana Vuković i Luka Grumić

muški bend

Armin Malikić
Predrag Antić
Marko Balabanović
Uroš Turkulov
Nikola Stanojević

ženski bend

Katarina Manojlović
Vanja Mišić
Lana Šojić
Teodora Sparavalo

duet

Filip Janevski Fifi
Marinela Đogani

U 21:15 na kanalu TV Pink počinje najsurovija faza takmičenja bootcamp odnosno radni kamp. Budite sa Tračarom!

Ne zaboravite da zapratite Tračaru na Twitteru – @tracara!

Na kraju ove dinamične epizode videli smo samo mali deo onoga što nas očekuje u sledećoj, još uzbudljivijoj, fazi takmičenja kuće sudija koja je na programu sledećeg utorka na TV Pink!

23:27 Na kraju je Željko Joksimović saznao da će biti mentor Starijima od 27. „Bravo, bravo majstori! Jako ste kvalitetni, siguran sam da ćemo napraviti neku dobru priču! Mislim da je ovo najbolja grupa, a to i vi znate…“, rekao je kroz osmeh Joksimović.

23:25 Jedna od najzahtevnijih sudija Kristina Kovač je priznala producentima da očekuje bendove i da neće biti mnogo iznenađena, ali kada je saznala da će u budućnosti biti mentor baš ovoj grupi videli smo veliki osmeh na njenom licu: „Eh… pa naravno! Ovo nije iznenađujuće, ali obećaću vam da ću se najviše boriti! Očekujem vaše poverenje i vaš maksimum!, rekla je Kovač koju su njeni takmičari dočekali ogromnim aplauzom.

23:23 Kikija su sa ovacijama dočekale Devojke do 27 što je izazvalo zadovoljstvo i ovog sudije X Faktora: „Super ste, družićemo se! Siguran sam da će biti oštra konkurencija, ali učićemo zajedno!“, rekao je frontmen Pilota.

23:22 Posle svih odluka došlo je na red i da žiri dobije svoje mentorske grupe. Emina je bila oduševljena kada je saznala da je dobila grupu Muškarci do 27. „Joj Bože! Ja sam se zaista obradovala, vi ste oni sa kojima sam ja želela da radim! Hoćete kod mene u Istanbul ? Vi ćete imati najbolji provod, obećavam!“, rekla je Emina.

23:19 Bilo je i neočekivanih obrta! Sudije su pojedine kanidate vratili kućama, a potom ih pozvali ponovo na scenu.

Kristina: „Verovatno se pitate što smo vas pozvali nazad. Razlog je što se u vezi vas najgore osećamo povodom večerašnje odluke. Svako od vas je na prvoj audiciji ostavio odličan utisak, međutim iz današnjeg nastupa nije baš jasno da li vi kao individue u ovom trenutku imate ono što je potrebno za dalji tok takmičenja. Svakako imate neosporan talenat i posle dugo razmišljanja odlučili smo da od svih vas napravimo bendove! Čestitamo vam! “, rekla je Kovač što je izazvalo radost i suze radosnice kod takmičara.

23:18 Po završetku svih nastupa, žiri je imao težak zadatak da izabere samo 24 kandidata koji će se plasirati u sledeću fazu takmičenja kuće sudija. O tome ko prolazi dalje sudije su razmatrale nekoliko sati, a onda je došao na red najuzbudljiviji deo večeri – saopštavanje rezultata. Nervozni takmičari izlazili su po redu po kojem su nastupali, žiri je saopštavao svoje odluke zbog kojih su neki razočarani otišli kućama, dok smo kod pojedinih videli i suze radosnice!

23:06 Žiri saopštava takmičarima ko prolazi dalje, a ko ide kući.

23:02 U radnom kampu takmičari su bili podeljeni u deset grupa koje možete pogledati ispod. Takmičarske grupe su imale samo jedan dan da uvežbaju scenski nastup i zadatu muzičku numeru kako bi se, po drugi put, predstavili žiriju X Faktora. U pojedinim takmičarskim grupama bilo je razmirica među takmičarima, neslaganja, međutim bilo je i grupa koje su savršeno funkcionisale. U toku nastupa, sudije su bile vidno neraspoložene, posebno Željko Joksimović koji je pokazao svoje nezadovoljstvo kvalitetom pojedinih nastupa.

23:00 Poslednja, deseta grupa.

 

22:53 Deveta grupa.

22:49 Osma grupa.

22: 33 Sedma grupa.

22:29 Šesta grupa.

22:25 Peta grupa.

22:20 Četvrta grupa.

22:13 Treća grupa.

22:09 Druga grupa.

22:05 Prva grupa je nastupila.

22:00 Takmičari su imali samo 24h da se pripreme za dalje takmičenje. Žiri bira grupe i prilično su nervozni, svako govori sa kojom grupom bi voleo da radi.

21:45 Nezadovoljni takmičar izneo svoje mišljenje žiriju da nisu fer po pitanju grupa koje su poslali kući i da je trebalo da im daju još po 30 sekundi da ih još jednom čuju. Žiri je ostao ravnodušan.

Veče teških odluka! Na početku nove epizode X Faktora imali smo priliku da se kratko podsetimo najzanimljivijih audicionih delova, a potom iz vizure pojedinih takmičara vidimo kako se oni osećaju pred početak najokrutnije faze takmičenja bootcamp (radni kamp). U ovoj fazi takmičenja videli smo koliko je ovaj tv format zahtevan i nemilosrdan, budući da su sudije X Faktora, zbog velike konkurencije, već na početku takmičare podelile u četiri grupe i odmah zatim dve slabije grupe poslali kućama! Ova njihova odluka izazvala je suze i nezadovoljstvo pojedinih takmičara, međutim to nije sprečilo početak bootcampa!

21:40 Učesnici su podeljeni u četiri kategorije: A, B, C i D. Uskoro će im žiri saopštiti nešto vrlo važno.

133 učesnika, koji su prošli audiciju, pristiglo je u Šimanovce gde će se takmičiti u bootcamp-u.