X Factor: Finalisti pevaju pesme mentora!


 

Sutra uveče na Pink televiziji saznajemo imena pet superfinalista X faktora! Daniel Kajmakoski se ozbiljno priprema za emisiju u kojoj je tema večeri pesme mentora:

“U početku smo se dvoumili koju pesmu da izaberemo, ali smo posle prve probe lako odlučili! Privatno obožavam pesmu koju ću pevati i potrudiću se da publika i moj mentor Željko bude zadovoljan! Pripermamo sjajan nastup, videćete!” – kaže popularni Makedonac, dok njegov kolega Lukijan Ivanović naglašava da se rad uvek isplati:

“Trud i rad se zaista isplati, hvala žiriju što su me onako iskritikovali pre dve emisije, potrudio sam se da budem bolji! Jako sam bio zadovoljan u prošloj emisiji, čim je Željko rekao da je bilo super, ja sam odahno. Drago mi je da nije bilo nikakve “svađe” između mentora kad je moj nastup u pitanju i verujem da ću i ovog puta ispuniti očekivanja, prvo publike i mog mentora Emine Jahović, a potom i svih ostalih članova žirija. Ove nedelje napo**o sam vežbao i veoma se radujem sutrašnjoj emisiji!“

I ostali finalisti vredno pri premaju nastup za sledeću uživo emisiju koja je na programu sutra (21h) na Pink televiziji kada će takmičenje napustiti još jedan finalista!