Prati nas

Vesti

Zabrinuti za bebu: Lekar zabranio Nataši Bekvalac da nastupa

 

(foto: Instagram)

Nataša Bekvalac će u martu sledeće godine na svet doneti još jednu devojčicu. A do tada će morati strogo da miruje, jer su lekari zabrinuti za zdravlje bebe. Pevačiva je bila primorana da otkaže sve svoje nastupe. 

”Bekvalčeva, koja je u petom mesecu trudnoće, nekoliko dana je boravila u austrijskoj prestonici jer je imala zakazanu kontrolu na jednoj klinici. Doktor koji joj vodi trudnoću od početka savetovao je mirovanje, a sada je u vezi s tim bio izričit. Zahtevao je da prestane da radi. Nataša ima 37 godina, vodi se kao starija trudnica i treba da povede više računa nego kada je pre 11 godina bila trudna s Hanom. Savetovao joj je da se što zdravije hrani”, otkrio je izvor blizak Bekvalčevoj i dodao da to što pevačica i dalje konzumira alcohol i cigarete ne pomažu čitavoj situaciji.

‘’Nije mu se dopalo što i dalje puši. Ona mu je rekla da cigareta ne može da se odrekne, a da čašu vina popije samo u izuzetnim prilikama”, rekao je izvor za Kurir.

Inače, Nataša i njen izabranik su se dogovorili da će se porođaj odigrati u Beču, jer se tamo nalazi tim lekara koji vodi trudnoću. Pevačica će se poroditi carskim rezom uz epidural, kako bi bila svesna kada njena beba bude dolazila na svet

1 komentar

1 komentar

  1. Sunny

    23. 10. 2017. at 09:41

    Vi nemate ni minum profesinlnosti više. Da li ste realni?? Riba po ko zna koji put sa opuštenim silikinim sad i na trudničkom stomaku tezgar ipo zadimljenim klubovima a vi prenosite savete??? Gori je samo onaj odron što se naziva ‘novinrom’ a ljubi stomak Bekvalčevoj pred kamerama To Sve poludilo tamo??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top