Zašto Ana Mihajlovski ne vodi VB?

Više ne vodi VB zbog napada panike?!
Više ne vodi VB zbog napada panike?!

 

Prema pisanju portala Pulsonline Ana Mihajlovski više neće voditi emisije koje su povezane sa rijalitijem VIP Veliki brat.

Naime, ona je i u ponedeljak i u utorak uveče zajedno sa Marijanom Mićić trebalo da vodi izbacivanje iz kuće VB, ali gledaoci kraj malih ekrana videli su samo Marijanu.

“Radi se o tome da jedan stilista nije hteo da pusti voditeljku na scenu 5 minuta pred početak live programa i ja sam prosto i jednostavno doživela panični napad posle koga nisam bila u stanju da radim. Ovom prilikom jedino mogu da čestitam Marijani Mićić što je tako hrabro uradila taj live posle svega, jer ja nisam mogla zaista. Ovom prilikom joj se izvinjavam što sam je ostavila na cedilu, ali moj organizam jednostavno toliku količinu stresa nije mogao da podnese i to 5 minuta pred uživo uključenje… Zaista mi je žao”, kaže Ana za izvor.

Spekuliše se da je krivac prekida njene saradnje sa produkcijskom kućom Emotion, koja realizuje Velikog brata, kreator Darko Kostić. Ipak, on negira da ima veze sa Aninom napadom panike.

“Do incidenta nije došlo. Ana je imala napad panike i to je sve što mogu da vam kažem”, kaže Darko.

Foto: ELLE/ Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top