Zašto je novi spot ‘No Doubta’ uklonjen sa ‘YouTubea’?

Gwen Stefani je hot u novom spotu 'Looking Hot'

 

Gwen Stefani definitivno izgleda hot u novom spotu grupe No Doubt, simboličnog naziva Looking Hot. :)

43-ogodišnja Gwen izgleda savršeno u novom spotu, mnogo bolje od brojnih pevačica duplo mlađih od nje. Video počinje scenom jahanja konja u nedođiji koja predstavlja Ameriku u 17-om veku.

Pesma Looking Hot dolazi sa povratničkog albuma grupe Push and Shove, prvog nakon 11 godina. Pogledajte spot, a utiske nam ostavite u komentarima.

UPDATE:

Spot Looking Hot uklonjen je sa video servisa YouTube nešto manje od 24 sata po objavljivanja. Spot koji je režirala Melina Matsoukas, reditelj Rihanninog hit video spota We Found Love, izazvao je oštru kritiku američke javnosti, zbog kako se navodi ruganja američkim domorocima. Članovi benda zbog toga su objavili saopštenje za javnost, objasnivši svoje namere.

“Kao multietnički bend od samog osnivanja, izgradii smo međusobne odnose na različitosti i poštovanju drugih kultura. Nije nam bila namera da novim spotom nekog uvredimo, povredimo ili banalizujemo američke domoroce, njihovu kulturu ili civilizaciju. Iako smo se konsultovali s našim prijateljima, pripadnicima ove etničke zajednice, kao i ekspertima za američke domoroce sa Univerziteta u Kaliforniji, tek sada smo shvatili da smo uvredii jedan narod. Ovo je velika briga za nas, zbog čega ćemo momentalno ukloniti spot. Muzika koja nas je inspirisala kada smo osnivali bend, kao i odnosi nas i naših prijatelja, porodice i fanova, izgrađeni su na poštovanju, jedinstvu i sveobuhvatnosti. Najiskrenije se izvinjavamo domorocima i svima koji su se na bilo koji način našli uvređeni spotom ‘Looking Hot’. Mi nismo oni koji povređuju druge”, stoji u zvaničnom saopštenju benda No Doubt, objavljenom na njihovom oficijelnom sajtu.

F.Y./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top