Zašto volimo… Novaka Đokovića?

Novak

 

Novak Đoković je teniski superstar, čiji su svi mečevi, medijski nastupi i dešavanja iz privatnog života propraćeni od strane srpske javnosti pomno i bez daha i sigurno predstavlja jednu od najvoljenijih poznatih ličnosti u Srbiji.

Bio je teniski reket broj 1 na svetu tačno 53 nedelje, od jula 2011. godine do jula 2012. godine, a za prevlast nad ovom prestižnom sportskom titulom stalno se bori sa svojim najljućim konkurentom, Rogerom Federerom, koji je trenutno prvi na ATP listi.

Najviše ga volimo jer Srbiju predstavlja u najboljem mogućem svetlu u svetu i što je jedan od retkih pravih uzora koje srpsko društvo danas ima.

Još puno bismo mogli da pišemo koji su razlozi zašto volimo i cenimo Novaka Đokovića, ali ovih dana ga najviše cenimo zbog najnovije akcije koji sprovodi u saradnji sa UNICEF-om. U pitanju je kako sam više puta naglasio, velika želja da pomaže svom narodu, a to će sada početi da realizuje uz pomoć svog Novak Đoković fonda.  Sredstva ovog fonda biće usmerena na ranu edukaciju dece u Srbiji, uzrasta od 3 do 5 godina.

12. septembra je organizovana prva donatorska večera Novakovog fonda u Njujorku za prikupljanje sredstava u ove svrhe.

Recite nam, zašto vi volite Novaka Đokovića? :)

foto: novakdjokovic.com
Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI