Zavirite iza kulisa Festa 2018

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Da im itekako nedostaje vremena za razbibrigu i da poput anonimnih ljudi vole da se opuste, predstavnici političkog vrha, ali i brojni umetnici pokazali su u VIP sobi Sava centra pre početka ovogodišnjeg Festa, kao i na zabavi zatvorenoj za javnost koja je usledila posle zvaničnog programa.

Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić stigle su sa prijateljicom i bez želje da komuniciraju o ozbiljnim temama, vidno se opustile i dopustile popularnom guruu dobre zabave Gorčiju da ih zabavlja duhovitim dosetkama.

Za razliku od brojnih političkih lidera, Brnabićeva je pokazala da itekako ima smisla za humor, pošto je na Gorčijevu izjavu kako su te večeri izabrali dosta sličan stajling, nasmejano odgovorila kako se u potpunosti slaže.

Jedan od članova žirija Festa, Gordan Kičić i te kako ima razloga za nazdravljanje, jer je u toku priprema njegovog novog filma, a sa svojom suprogom Zoranom nije odoleo časici Gorkog lista, dok je mladi glumac Slaven Došlo kao i uvek izazvao pravu buru među pripadnicama lepšeg pola koje su se utrkivale da se fotografišu sa njim.

POSLEDNJE VESTI