Srpska premijerka Ana Brnabić i njena devojka Milica očekuju bebu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Iako istopolne zajednice u Srbiji nisu priznate, ne mogu da sklope životno partnerstvo, nije im je dopušteno usvajanje dece, srpska premijera Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić navodno očekuju bebu.
Prema pisanju magazina Gloria, Milica se podvrgla vantelesnoj oplodnji, zbog čega se već neko vreme ne pojavljuje sa Brnabić u javnosti. U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu gde je Milica zaposlena, ovom magazinu je potvrđeno da je ona otišla je na trudničko bolovanje. Ipak, izostala je potvrda ove informacije – ali ne i zahvalnica. „Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča javno o privatnim stvarima. U svakom slučaju hvala na lepim željama,“ rekli su za Gloriu u Aninom kabinetu kada su pozvali da čestitaju premijerki i njenoj partnerki. Iako je prva otvoreno LGBT premijerka u državi, Brnabić je neretko nemi činovnik Vlade Republike Srbije, pa se čini da LGBT prava nisu u fokusu njenog kabineta, posebno imajući u vidu da je jedan od ministara Nenad Popović u više navrata uputio uvrede ne samo LGBT populaciji već i Brnabić lično. Njegovo izvinjenje je izostalo. Podsetimo, ministar za inovacije Nenad Popović negodovao je zbog promocije slikovnice u kome su prikazani istopolni parovi i rekao da se mora stati na put “onima koji žele da nas ubede da je u redu da ‘Roko ima dve mame, a Ana dvojicu tata’”.

5 Responses

  1. treba stati nenadu popovicu na put i skloniti ga iz medija i sa pozicije ministra.

  2. Dami, doktorki Milici Đurđić, kako kažu partnerka premijer(u)ki Srbije, očekuje bebu, a šta očekuje Brnabić. Ovo je, osim ekonomskog, privrednog i svakog napretka u zemlji, napredujemo i u pogledu roditeljstva. Milici želim zdravu trudnoću i porođaj, a Brnabićki ne znam šta da poželim? U svakom slučaju nek se rađaju deca, čija su nije bitno, i onako nas je sve manje. Srećno damo dr Milica!

  3. Pa, kakve veze sa tim ima Brnabićeva? Osim što će čuvati iličino dete. Biološki, nema veze sa celom pričom. To je Miličina i nečija beba, ako dobro razumem?

  4. Brnabicka je fizicki gledano najverovatnije tranvestit ali bez mus..h pol..h organa pa je njegova devojka Milica morala sa muskarcem da se pari, ali da dete raste u nenormalnom okruzenju je osuda za to dete koje se nije ni pitalo da li bi odrastalo i vaspitavalo se od strane dve spodobe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI