Prati nas

Extra

Zavirite u jahtu koju će Lepa Brena kupiti za 890.000 evra?

Lepa Brena i suprug Boba Živojinović rešili su da jahtu koju sada imaju, a koja vredi 100.000 evra, zamene daleko boljom i – gotovo devet puta skupljom.

Bračni par koji uživa u krstarenju rešio je da kupe jahtu Azimut 86S, koja vredi oko 890.000 evra, piše Informer.

“Oni često krstare Jadranpom sa porodicom i prijateljima, a sada će imati mnogo veći komfor. Jednu kabinu su već namenili najmlađem članu porodice, unuku Aleksandru,” kaže izvor i dodaje da je par nedavno bio na Sajmu nautike u Italiji, gde su odabrali plovilo.

“Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro 6. Poseduje 4 kabine i osam ležajeva, kao i dve kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Tu je i salon sa kućnim bioskopom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom,” objašnjava izvor.

Jahtu su dizajnirali čuvene italijanske arhitekte – za spoljašnji izgled bio je zadužen Stefano Rinjini, dok je enterijer uradio Carlo Galeasi. Navodno će biti usidrena u Crnoj Gori.

Živojinovići su ranije imali Pershing jahtu, o kojoj je Brena u intervjuima govorila.

“Ono što je “Ferrari“ na autoputu, to je “Pershing“ na moru. Presladak mali brod, čiju posadu uglavnom čini porodica, a tu je i naš skiper, gospodin Emil Griznić, koga svi jako volimo. Vreme provedeno na brodu je nešto zaista posebno jer je u pitanju skučeni prostor i svi su upućeni jedni na druge, tako da osećate i pozitivnu i negativnu energiju ljudi oko vas. Veoma je važno da svi budu na neki način kompatibilni, da osećaju jedni druge i nikog ne ometaju svojom energijom, tako da na brod treba dovoditi isključivo ljude koji vam prijaju,” ispričala je ona.

U galeriji u nastavku pogledajte kako jahta izgleda.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Sasha

    23. 08. 2019. at 06:05

    Prelepa je bas! Po mom ukusu skroz.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top