Prati nas

Extra

Zavirite u luksuznu kuću Lepe Brene na Bežanijskoj kosi

Neki pevači su čak živeli kod nje

Lepa Brena ima luksuznu vilu u beogradskom naselju Bežanijska kosa, no uprkos popularnosti, ona je i dalje ostala čvrsto na zemlji. Njena kuća ne podseća ni na jednu drugu, a neke od fotografija podelila je sa pratiocima 1. maja.

Komšije najveće muzičke zvezde bile su i te kako raspoložene da pričaju o njoj, jer kako kažu, Brena je najbolja.

“Brena i cela njena porodica su divni. Deca su lepo vaspitana, kulturna… Boba je uvek nasmejan i ljubazan, a ona, kada god je tu, šeta i trči sa nama na igralištu iza njene kuće,” priča za Alo komšija.

“Ovo je sve njeno. Produžila je plac, kupila je još zemlje i napravila još četiri kuće u dvorištu,” dodao je ljubazni komšija i otkrio gde Brena vežba.

“Jedna kuća služi kao poslovni prostor, u drugoj je tursko kupatilo, bazen, ima jedna za poslugu… Prva postavka „Zvezda Granda“ živela je kod Brene. To ljudi ne znaju. Sva deca koja nisu bila iz Beograda, a takmičila su se, spavala su kod nje,” kaže komšija, koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Brena i Boba su svoju vilu pazarili od tadašnjeg ministra.

“Prvi ministar u privatnom sektoru, profesor Đukić, bio je vlasnik ove kuće, koja je sada Brenina. Prodao im ju je za milion maraka. Danas kuća vredi mnogo više jer je Brena kupila još zemlje i sada ima oko pola hektara placa,” objasnio je komšija.

View this post on Instagram

Danas👍Ekipa Blic- a u nasem domu💋👍Čitajte Blic😍❤️💋🍷Srećni praznici🍷 Foto: Ras/ Goran Srdanov

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Jedna od komšinica popularne pevačice kaže da je porodica Lepe Brene predivna, a da je Boba posebna priča.

“Brena je divna žena, ali Boba, on je još bolji. Verujte mi na reč. Jednostavan je, komunikativan, uvek nasmejan… Kad ode u prodavnicu, šali se sa svima…Na primer, kupi tri hleba i dok bira šta će još staviti u korpu, on jedan pojede,” ispričala je kroz smeh ljubazna komšinica.

Tu je priču potvrdila i prodavačica iz radnje u kojoj Živojinović pazari te dodala da je Boba, osim što je šarmantan, veoma galantan. “Uvek ostavi bakšiš, nikad ne čeka kusur,” kratko je dodala prodavačica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top