Završava se film o neobičnoj sudbini Pilerovih!

Pobednici šoua Ja imam talenat sve su nas oduševili svojim talentom, neposrednošću i skromnošću. A sada kako piše Bilic, reditelj Tihomir Radetić odlučio je napraviti dokumentarni film o njihovm čudesnom putu od uličnih svirača do pobenika velikog talent šoua.

Ovaj filmski autor iza sebe već ima više filmova o životu Roma na prostorima eks Jugoslavije, a film o Pilerovima koji sad dovršava, nastao je još pre učešća Pilerovih u popularnom šou.

pilerovi

Upravo ovih dana reditelj ubacuje nove delove u film o neobičnoj sudbini Pilerovih, “Čekajući sunce” koji će zatim krenuti da se prikazuje po mnogobrojnim svetskim festivalima.

“Pilerove znam od malih nogu, ja sam im i birao kompozicije s kojim su nastupali u “Ja imam talenat” jer sam i ja muzičar. Mislim da je velika sreća što su pobedili u tom takmičenju” – ističe Radetić, koji je film “Čekajući sunce” već predstavio na svetskim festivalima, ali budući da su Pilerovi napravili veliki uspeh, odlučio je da doda nove scene, a zatim ponovo prikaže film kod nas i u Evropi.

“Imam materijal još iz vremena kada je Sandra jedva držala violinu, tako da ću sada film doraditi u montaži i slaću ga raznim televizijama kod nas i u Evropi”, kaže reditelj.

Lepo…

izvor: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top