in ,

Zbog Hane odlagala razvod: zašto Nataša Bekvalac ćuti u medijima o rastanku?


Nakon kratkog javnog saopštenja o razvodu, svi očekuju ekskluzivni intervju sa Natašom Bekvalac, a mnogi i ponovnu scenu suza koje je prolila na televiziji nakon razvoda od Danila Ikodinovića, ali sve to je izostalo ovoga puta, kada se razvodi od Ljube Jovanovića.

Sve što možemo da vidimo su njene retke fotografije na društvenim mrežama, na kojima uživa u Diznilendu sa ćerkom, a upravo je mala Hana razlog zbog kog je Nataša odlagala razvod već neko vreme, kako prenosi Hello, budući da se brinula kako će njena ćerka podneti odlazak još jedne očinske figure u svom životu. Ipak, sve to se pokazalo kao neosnovano jer se desilo upravo obrnuto, Hana je postala njena snaga i oslonac, a ona je to, i pored mladih godina, dokazala i Teglom sreće (o čemu više možete pročitati OVDE).

A razlog odlaska iz Srbije i povlačenja u medijsku ilegalu moguće je naći i u izjavi koju je pevačica u doba najveće sreće sa Ljubom dala za spomenuti magazin. „Dok sam pred celom državom lila najiskrenije i najbolnije suze nazivana sam vrhunskom lažljivicom i manipulatorkom. Sada sam zaljubljena i volim jednog dečka. On je najbolja osoba koju sam u životu srela. O njemu ne želim da pričam za novine, ne želim da se kezimo sa naslovnih strana, da idemo na javne događaje… Najveće ljubavi su tihe. Dopustite mi da ovu svoju živim tiho.“

Čini se da je isto tako i sa tugom…

https://www.youtube.com/watch?v=LUabL4zoa94

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net