Zbog Hane odlagala razvod: zašto Nataša Bekvalac ćuti u medijima o rastanku?

(foto: Instagram/bekvalceva)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nakon kratkog javnog saopštenja o razvodu, svi očekuju ekskluzivni intervju sa Natašom Bekvalac, a mnogi i ponovnu scenu suza koje je prolila na televiziji nakon razvoda od Danila Ikodinovića, ali sve to je izostalo ovoga puta, kada se razvodi od Ljube Jovanovića.

Sve što možemo da vidimo su njene retke fotografije na društvenim mrežama, na kojima uživa u Diznilendu sa ćerkom, a upravo je mala Hana razlog zbog kog je Nataša odlagala razvod već neko vreme, kako prenosi Hello, budući da se brinula kako će njena ćerka podneti odlazak još jedne očinske figure u svom životu. Ipak, sve to se pokazalo kao neosnovano jer se desilo upravo obrnuto, Hana je postala njena snaga i oslonac, a ona je to, i pored mladih godina, dokazala i Teglom sreće (o čemu više možete pročitati OVDE).

A razlog odlaska iz Srbije i povlačenja u medijsku ilegalu moguće je naći i u izjavi koju je pevačica u doba najveće sreće sa Ljubom dala za spomenuti magazin. „Dok sam pred celom državom lila najiskrenije i najbolnije suze nazivana sam vrhunskom lažljivicom i manipulatorkom. Sada sam zaljubljena i volim jednog dečka. On je najbolja osoba koju sam u životu srela. O njemu ne želim da pričam za novine, ne želim da se kezimo sa naslovnih strana, da idemo na javne događaje… Najveće ljubavi su tihe. Dopustite mi da ovu svoju živim tiho.“

Čini se da je isto tako i sa tugom…

https://www.youtube.com/watch?v=LUabL4zoa94

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

4 Responses

  1. Znam da je mnogi ne vole i osuđuju, ali meni je ona toliko jedno divno stvorenje. Tužno je što tako lepa osoba ima tako malo sreće u ljubavi, barem na duge staze. Nju ljudi osuđuju samo zato što javnost isprati svaku njenu vezu, a kladim se da ih nije imala ništa manje ili više od bilo koje osobe na ovom svetu koja će je nazvati nemoralnom.

  2. @realno izgubila si opkladu. Za Sosu reče njen jedan od kumova Braja: ona ima digitron umesto mozga. Da si u životu tri put izašla i videla je ne bi pisao/la gluposti kao naivno dete iz osnovne škole. Ona lepaaaa nema srećeeee lol Gospode. Žena od 16g živi ljubavni život i menja muškarce, beži od kuće, vara, pije, i njen kum Keca i drug Čoban svaki dan bombarduju naslovima u kom onog nesretnika prave nekim plejboj on? Omg. Ćuti? Svaki dan plasira slike i u medijima i na istangramu. Presmešno je naivna sa ovim medijskim pranjem. Svako zna šta je bilo i ko je Nata tako da ne želim komentarisati njena preseravanja nego me ovaj @realno šokirao da još postoje ovakve naivčine. Well ako si momak zreo si sa za jednu ovakvu a ako si devojka onda pod hitno da se hladnom vodom istuširaš i pročitaš nešto. Odrasti. Nema ovo veze sa moralom uopšte. Pozz

  3. @Sunny Ne pravi se uvek kao da znaš sve i da ničije mišljenje nije validno. Dosta pobrojanih stvari jesu tačne, npr. to za medije, ali ja sam govorio o njoj kao o privatnoj ličnosti, mimo toga šta prave od njene karijere. A da je lepa lepa je. Možda nema najkvalitetniju kožu lica, ali je to ne čini ništa manje lepom.

  4. @realno što se ljutiš? Svako ima pravo na mišljenje svakako ali svako ima prava i da ga da se ne složi se sa njim. Ne pravim se da znam dosta o poznatim. Prosto znam, što zbog prirode posla, što zbog privatnih poznanstava. Jednostavni je tako. Sad što se to što ja znam ne podudara sa slikom ili imidzom o nekom to je druga stvar. Imam al ne iznosim toliko prljavog veša i stvari koje znam o nekim. Mogal bi kolumne pisati umesto gosip girl. Lol Stvarno mi je ne verovatno da ima neko ko misli tako o njoj a da joj nije kum, sestra ili drug. Ona je možda divna prema njima ali to je nešto privatno i lično. Kakva je kao osoba prema drugim i kako živi to je drugo. O njenoj lepoti ne bih, stvar ukusa. Ako je tebi lepa meni super.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI