in

Zdravlje Lamara Odama ipak nije najbolje: Košarkaš teško hoda i muči se

Košarkaš i dalje ima zdravstvenih problema i teško se kreće (foto: AP)
Košarkaš i dalje ima zdravstvenih problema i teško se kreće (foto: AP)

Nastavlja se put oporavka Lamara Odoma.

Bivši košarkaš se nalazi na klinici Cedars-Sinai u Los Anđelesu nakon predoziranja drogom i alkoholom u Las Vegasu u oktobru ove godine, ali iako je ranije bilo nagoveštaja da njegov oporavak teče nesmetano, poslednji izveštaji kažu da Odom prolazi kroz dosta muka da bi ponovo bio onaj stari.

„On ne može sam da hoda, već mora u šetnju pomoću hodalice, uz asistenciju medicinskog osoblja“, priča izvor blizak bivšem košarkašu LA Lejkersa. „Još uvek se dosta muči. Video sam da se pre nekoliko dana umorio posle kratke šetnje sa hodalicom i morali su da ga prebace u kolica“, dodaje izvor.

Khloe je sve vreme uz suprugovu postelju i donosi odluke vezane za njegovo zdravlje (foto: Wenn)
Khloe je sve vreme uz suprugovu postelju i donosi odluke vezane za njegovo zdravlje (foto: Wenn)

Ali Lamar kroz ove probleme ne prolazi sa, već uz svesrdnu pomoć buvše supruge Khloe Kardashian, koja je gotovo svakodnevno u poseti Odomu od kada je primljen u bolnicu pre par meseci. Previše dobro znam te bolničke hodnike, idući do jedne do druge sobe, napisala je Kardashianova na Twitteru. Ona je još uvek u braku sa sportistom, i nakon nesreće je bila zadužena za donošenje medicinskih odluka vezanih za njegovo zdravlje. O tom nimalo prijatnom iskustvu, ona kaže: „Morate donositi odluke koje su veoma rizične. Jer doktori samo kažu: ‘Postoji šansa od 80 posto da će preminuti ako obavimo ovu operaciju. Ali ako je ne obavimo, šanse su 90 procenata da će umreti'“, kaže rijaliti zvezda i dodaje: „Mislimo da će se nakon godinu i po dana do dve potpuno mentalno oporaviti. Ali i dalje nismo sugurni“.