Prati nas

Vesti

Željko i Jovana za kupatilo dali 20.000 evra

“Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji”

I dalje zaljubljeni alo.rs

Željko i Jovana Joksimović privode kraju sređivanje vile na Senjaku, u koju su se uselili pre nekoliko meseci, a pazarili su je od Ivane Mišković Karić i njenog supruga Gorana Karića. Pored nove fasade koju planiraju da urade na leto Joksimovići su počeli i sa renoviranjem kupatila.

Kako pišu domaći mediji, pevač i voditeljka su uložili čak 20.000 evra u renoviranje kupatila, od čega je samo džakuzi koštao neverovatnih 7.500 evra.

“Hteli su da se što pre presele u novu kuću, bez obzira na to što nije sve bilo renovirano onako kako su oni želeli. Spavaće sobe i dnevni boravak su bili savršeni još pre selidbe, a ostatak prostorija nije. Sad je na redu najveće kupatilo, koje će kompletno biti obnovljeno. Sanitarije i drugu opremu kupili su u Srbiji, u jednoj luksuznoj radnji koja prodaje samo brendiranu i skupu opremu za kupatila. Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji”, priča izvor za Kurir.

Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

“Renoviranje kupatila će ih koštati preko 20.000 evra. Nisu planirali toliki iznos da izdvoje, ali nije im krivo, jer ulažu u svoj dom. Kosta je oduševljen novom kućom. On je sam birao nameštaj za svoju sobu, a mama i tata su ispunili svaku njegovu želju”, rekao je izvor za kraj.

1 komentar

1 komentar

  1. Woz

    29. 05. 2019. at 00:52

    Kad krenu ovako da pustaju velike cifre i da glume jet set, kakvi bre 20 000 eur za wc, pa cela estrada je do 2012/13te nosila fejk brendiranu odecu…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top