in

Željko Joksimović hvali suprugu: Jovana je najbolja voditeljka u zemlji


Voditeljka Jovana Joksimović, nakon prekida saradnje sa televizijom Prva, dobila je od svog supruga Željka ponudu koja se ne odbija.

Naime, Željko je zaposlio Jovanu na svojoj televiziji, a sada je prokomentarisao ovu nezaobilaznu temu o kojoj ne prestaje da se priča.

„Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam,“ rekao je Željko povodom Jovaninog angažmana na njegovoj televiziji

On je otkrio da li joj je dao neki savet u vezi sa poslom.

„Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga,“ rekao je pevač i prokomentarisao trenutnu situaciju  sa koronavirusom u zemlji i svetu.

„Verujem u tezu jednog mog prijatelja po kojoj je sva sloboda u nama, bez obzira na okolnosti, okruženje, pandemiju. I trudim se da živim tako. S ljudima koje volim, s muzikom koju stvaram, s prijateljima koji mi znače. I to je ono na šta mogu da utičem i što ne može, osim fizički, niko da mi uzme. Sve ostalo, kako da vam kažem, verujem u Boga. To je sve!“