Prati nas

LGBT+

Željko Samardžić: Gej parovi mogu da brinu o deci najbolje na svetu

Dnevni list Alo u rubrici Bez dlake na jeziku postavlja pitanja koja smatra tabuom u Srbiji – a među kojima su i prava gej parova. I dok je Suzana Mančić stava da ćemo svi nestati sa planete zbog gejeva, Željko Samardžić ima razumno mišljenje.

Pop pevač je, na pitanje da li gej parovima treba dozvoliti usvajanje dece, odgovorio sledeće: “Koliko je brakova između muškaraca i žena iz kojih izađu nesrećna deca? S druge strane, postoji toliko brakova između dva muškarca, tih koji usvoje decu i o njima brinu najbolje na svetu. Vole ih, paze, brinu o njima u svakom trenutku,” rekao je i dodao:

“Nemamo pravo da pokazujemo prstom na one koji su i te kako dokazali da mogu biti bolji roditelji od nas.

Sličnog je stava i kada je abortus u pitanju, jer smatra da je to lična stvar svake žene. “Abortus je stvar lične odluke. Ne možemo braniti ženama da abortiraju. Ko smo mi da odlučujemo pod kojim okolnostima će se žensko biće odlučiti na takav korak. Na kraju krajeva, bolje da se dete i ne rodi, nego da se rodi neželjeno i nesrećno,” kaže Samardžić.

5 komentara

5 Comments

 1. Sandra

  31. 03. 2018. at 08:55

  Car

 2. Antonio

  31. 03. 2018. at 13:03

  Bravo, hvala ti Željko!

 3. Hh

  31. 03. 2018. at 13:55

  Volio sam ga oduvijek,ali sad mi je jos vise porastao u ocima.

 4. Ne smeš reći - ne

  01. 04. 2018. at 10:26

  Korak po korak, društvo ide naniže. U istom komentaru je mogao da kaže i da je u redu biti zavisnik od narkotika, prostitkuka i promeniti pol. Ja sam još napredniji u razmišljanju – ja mislim da je seks sa životinjama i decom takođe normalna pojava, bilo ga je kroz istoriju više puta i mnogo primera. Ako neko kaže da to nije prirodno – nije ni koliko bilo koja druga seksualnost. Deca i životinje uvek mogu dati svoju saglasnost, i to je potvrđeno više puta. Ja lično nemam ništa protiv da gej parovi usvajaju decu, ali ne vidim ništa loše ni u tome da punoletni ljudi sklapaju brakove i stupaju u seksualne odnose sa maloletnicima (što i zakon ne brani), Naš zakon ne brani ni seksualne odnose izmedju bliskih srodnika, tako da treba biti tolerantan prema svemu, a ne samo prema onome što je u trendu.

 5. Ana

  01. 04. 2018. at 16:04

  @Ne smes reci- ne, Ma bjezi tamo, glup/glupa si ko tocak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije LGBT+

To Top