Željko Samardžić na ‘Beosongu’?

Željko na ‘Beosongu’?

 

Iako se spekulisalo da će Nenad Ćeranić zameniti Maju Odžaklijevsku na predstojećem Beosongu, izgleda da se još uvek ne zna ko će otpevati pesmu Nikole Burovca na domaćem takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

Autori kompozicije Nikola Burovac i Marko Kon užurbano traže zamenu za poznatu pevačicu, a autori bi voleli da umesto Maje njihovu pesmu otpeva Željko Samardžić.

„Jedna od naših želja je Željko Samardžić, koji je zaista fenomenalan pevač, sa iskustvom. Željko bi mogao da iznese tu pesmu. I predivno bi bilo ako on to prihvati, tad bi sve dileme bile rešene“, kaže Nikola Burovac za izvor, napominjući da je kao Majina zamena u opticaju i Nenad Cvijetić, koji „jeste mlad, ali i izvanredan pop pevač“.

Marko Kon, koji je već predstavljao Srbiju na Evroviziji, predložio je Burovcu da njih dvojica otpevaju pesmu, uz homoseksualni performans.

„Predlagao sam Nikoli da on i ja otpevamo pesmu u Beogradu držeći se za ruke, a na samoj Evroviziji i da se poljubimo jer bi to doprinelo da dobijemo što više glasova, pa možda i da pobedimo“, poručuje kroz smeh Kon.

Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI