Zerina Hećo o jezivim detaljima veze sa Dadom Glišićem: Pretuče me i uzme ključ od stana

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dado Glišić je uhapšen zbog kršenja zabrane prilaska bivšoj devojci Zerini Hećo, koja ga je prijavila zbog nasila. Njegov advokat je naveo da “osporavaju sve navode koji se tiču navodnog nasilja između Dada i Zerine”.

Nakon njegove izjave oglasila se i bivša rijaliti učesnica Zerina, koja je u emotivnoj ispovesti ispričala sve jezive detalje njene i Dadove veze, prenosi Mondo.

“Javio se sa pričom, smatrao je da sam talentovana i pozvao me je u Beograd. Odgovorila sam mu na poruku. On je bio inicijator dopisivanja, bio je uporan. Kad smo se upoznali, prijao mi je, bila mi je potrebna promena. Delovao mi je kao zrela ličnost. Tu je započela naša veza u Beogradu.” počela je ona.

“Ja sam se vratila za Sarajevo, a on je insistirao da se vratim u Beograd. Ja sam se zaljubila u njega, pa sam odlučila da se vratim. On je mene ubedio u 2 dana da treba da ostanem da živim sa njim. Ja sam se zalepila za njega. On je radio sve što sam ja htela da jedan muškarac radi“, nastavila je Zerina.

“Šminkerka je videla modricu ispod mog oka, kad smo snimali spot, ali ona je prikrila. To je prvi napad. On je imao nastup, ja sam došla, on je napravio ljubomornu scenu, ja sam napustila nastup, uzela sam taksi i otiša u naš stan, a on je ostao da nastupa. On je došao kući i to se desilo. On je bio pijan, ja nisam znala da konzumira narkotike, ja sam mu ispričala šta se desilo. On se izobličio, bacio me je na pod i udario mi je šamar. Ja sam dobila podliv ispod oka. On je prestao. Ja sam mu objasnila i kad je video da govorim istinu, počeo je da plače i kako je pričao da je poslednji put da je to uradio”, rekla je Zerina u emisiji “Specijal”.

“Tukao me je, znao je da me pretuče i onda da uzme ključ od stana da ne bih pobegla i onda je spavao sa ključem oko vrata. Prvo me je zaključavao dok ne prođu modrice. Ja sam ostajala sa njim i to mi je postajalo normalno. Znao je da me izbaci iz stana bosu, ali sam se ja vraćala njemu”, ispričala je Zerina i dodala:

“Oduzimao mi je i telefon. Ja sam isprva pokušavala da pobegnem, on me je vraćao, zaključavao. Zatvori me, da mi lekove za smirenje, nije me izgladnjivao dok smo živeli zajedno i to je trajalo godinu dana. Detalji su strašni, to je užansno, ali moram da kažem da sam shvatila da sam bila sa montrumom. Bolje da mi je pucao u glavu i ubio me na licu mesta nego što mi je ovo uradio, ne zbog mene, nego zbog moje Sare. Dragoslav Glišić je bio nepoznat, nije se javno pojavljivao 15 godina. Nije bio aktuelan. Imao je nastupe samo kod svojih prijatelja koji drže splav, on je njima pretio, a oni me nikad ne bi povredili. Ja sam sa njihove strane ispoštovana, pretio mi je i njima.”

“Pretio mi je i Cecom Ražnatović, sa kojom je u kontaktu, jer radi njen album. Pričao je kako je moćan, pretio mi je svojim vezama. Ja ne prozivam tu ženu već prenosim čime mi je pretio, za to postoje dokazi. U svom računaru ima sve fotografije mene pretučene, znao je da snima kada me tuče i moje reakcije na to. Kada me pretuče, ja plačem i doživljavam traumu, a on to snima telefonom i ostavlja za sebe, ima to u telefonu i ima to u računaru. Kad sam primetila da me snima, više mi je bilo svejedno i to mi je postalo normalno”.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.