in

Životna priča srpske voditeljke: Direktor je vršio nasilje nada mnom

„Spustila sam tada telefon i pala sam u nesvest“

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Jovana Jeremić je jedno od vodećih i najomiljenijih tv lica Happy televizije koja je popularnost stekla vodeći rijaliti šou, a sada vodeći jutarnji program.

Jovana je oduvek bila veliki borac i imala je samo jedan cilj a to je da bude najbolja zato napušta  svoj rodni grad i prelazi u Beograd gde je od 0 stvarala svoj medijski i materijalni kapital.

Lea je kruna njene ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem ali ona za sebe smatra da nije dovoljno dobra majka jer ne posvećuje dovoljno vremena svojoj mezimici zbog posla kojim se bavi.

Nakon isterivanja pravde na takmičenju iz srpskog jezika gde je bila u trci za đaka generacije sa kćerkom direktora, te je nakon revizije ustanovljeno da je imala više poena od nje, kreću nevolje za malu Jovanu.

„Od tada kreće teror u mom životu. Direktor je na sred časa matematike vršio ozbiljno verbalno nasilje nada mnom. Pamtim tu rečenicu i dan danas: „Ja nikad ne bih poželeo da imam ćerku kao što si ti!“ Ja sam tad imala samo 12 godina. Odakle mu pravo da se tako ponaša?,“ emotivno se pita voditljka, pa dodaje:

„Nikada nisu mogli da prihvate kako jedno dete iz radničke porodice, čiji roditelji drže kafanu, može da bude bolje od profesorske dece. E, pa može, zato što sam radna, zato što sam vredna i zato što sam svoju budućnost temeljila na tome, a ne na mami i tati,“ revoltirano priča Jovana.

Jeremićku posebno je pogodila činjenica da đak generacije neće biti izabran prvi put u istoriji škole.

„Spustila sam tada telefon i pala sam u nesvest,“ priča Jovana čije zdravstveno stanje kreće neželjenim tokom nakon preživljene nepravde. Tada je dala sebi obećanje da nikada više niko neće uspeti da joj uzme ono što je teško sticala svojim trudom.