in

Zorannah briljira: Bolje da budem bogata i tužna, nego siromašna

Promašila suštinu života
Promašila suštinu života

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah ponovo je na udaru javnosti, ovoga puta zbog odgovora na pitanja u videu koji je osvanuo na njenom youtube kanalu.

Odgovorajući na pitanja ili-ili, u kojima je morala da izabere između dve ponuđenje stvari, pratioci su je pitali da izabere da li bi pre bila „tužna, ali bogata“ ili „srećna, a siromašna“.

Sada nas više ni ne izneađuje što je Zorannah odgovorila da bi radije bila bogata, a tužna, a potom je usledio osuđivački komentar u komentaru.

„Pa kako tužna i bogata izabereš? Pa šta će ti sve pare sveta, ako si pritom i tužna,“ napisao je neko od njenih pretplatnika u komentaru, a onda su se i ostali nadovezali.

„Tužna i bogata, odgovori ona kao iz stopa!!! Kakva nesreća! Slobodno ugasi kanal i idi u penziju…promašila si suštinu života,“ glasio je drugi.

„Zoko za svoje godine nista ne znas jadno ipak bolje cuti,“ „Tužna i bogata?! Lepo se opisala. Bas žalosno. Bolje da si srećna, nego kao sto kažem tužna i okržena gomilom firmiranih stvari, kozmetike, šminke…Šta ce ti sve to ako si tužna?“ nastavili su.

„Pa bolje mi je da budem bogata i tužna, nego siromašna i opet tužna, jer nemam para,“ odgovorila je blogerka, objasnivši koliko je nesvesna – života.