in

Zorannah zapretila svojim fanovima


(foto: Instagram/zorannah)
(foto: Instagram/zorannah)

Zorannah je jedna od najpopularnijih blogerki iz našeg regiona. Zato nije ni čudo što njene fotografije dnevno bombarduju raznim komentarima. Međutim, Zorana Jovanović i istakla da joj pojedini komentari užasno smetaju.

Naime, radi se o popularnim komentarima kao što su Like4Like ili Follw4Follow. U poslednjem Q&A koji je youtuberka snimila, jedan fan joj je postavio pitanje šta misli o njima, a evo šta je ona odgovorila.

Fifth. ?

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

„Zamolila sam vas da prestanete sa tim komentarima, jer ne samo da smetaju meni, već smetaju i mojim pratiocima. Više ništa nije pregledno. Ne mogu uopšte da se vide komentari. I ako ste primetili, u poslednje vreme se pojavila opcija da se isključe komentari i ja sam krenula da gasim komentare. Baš zato što sve što može da se pročita jeste Like za like i više normalni ljudi ne mogu da komentarišu ništa jer ne mogu da dobiju odgovor“, rekla je Zorannah, dodajući da je već napravila dva posebna videa u kojima moli fanove da prestanu sa tim komentarima ali ih nije izbacila zbog tehničkih problema.  

cuteness overload in @mamashelterla with blue doors, fairy lights and cute blankets ? wearing @wildfoxcouture A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

„Molim vas da sa tim komentarima prestanete, jer u suprotnom neće biti opcije da se komentariše ispod mojih slika na Instagramu. Ne zato što sam ja, bože moj, ljubomorna i ne želim da vi imate komentare, lajkove i pratioce, već zato što je to moj profil“, zapretila je Zorana.

Ceo video možete pogledati ovde: