Zvezda koju smo voleli u 2010. godini!

Pored onih iritantnih poznatih ličnosti koje i iz frižidera ispadaju, osvrćemo se na zvezde i zvezdice koje su nam u 2010. godini bile nekako drage… :)

Naš izbor pao je na selebritije koji zaista mogu da budu nečiji uzori. Tu su Bijonse, Lady Gaga, Ana Ivanović, Ana Stanić, Jovana Nikolić, Kejti Peri i Džoni Dep. Da li moramo da pominjemo da su Lady Gaga i Bijonse i ove godine među selebriti humanitarcima koji su bili najdarežljiviji, Ana Ivanović je UNICEF ambasadorka i ove godina učestvovala je u akciji Škola bez nasilja, pevačica Ana Stanić i ove godine je ambasadorka organizacije Dance4Life, koja se bavi se edukovanjem mladih o prevenciji HIV-a. Aleksandra Radović je pred sam kraj godine snimila pesmu sa Ninom Badrić, Karolinom Gočevom i Majom Sar Moj život, moja pesma, koja je deo regionalne kampanje o prevenciji raka grlića materice.

Sa druge strane, Jovanu NikolićKejti Peri volimo zato što su slatke, taletnovane, što nas uveseljavaju svojim pesmama i pogledom na život kroz ružičaste naočare, dok Džonija Depa obožavamo što je odoleo čarima svoje koleginice Anđeline Džoli :) i što nam se krajem 2010. godne ponovo vratio kao čuveni Džek Sperou.

Poznata ličnost koja mi se najviše dopada je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezane vesti

Back to Top