Zvezde otkrivaju kako su očuvale liniju

Metode mršavljenja su beskrajne, a tajne svoje vitke linije otkrivaju nam Jenifer Aniston, Jennifer Lopez i Miranda Lambert.

Jen u 46. izgleda fenomenalno (foto: Facebook)

Glumica Jenifer Aniston može da se pohvali odsustvom oscilacija u kilaži u svom životu. Poslednji put višak kilograma imala je pre 20 godina, a sada u 46. uspela je da sačuva fit telo iz devojačkih dana. Njena tajna je umerenost u svemu! Jennifer vežba 5 ili 6 puta nedeljno, ali njena kardio rutina traje samo 40 minuta. Nekada takođa ukombinuje jogu ili pilates u svoj program.
Ishrana je takođe uvek uravnotežena: Jen unosi gomilu proteina i povrća, a nedelja joj je dan za nezdravu hranu koju priželjkuje u toku nedelje.

Za JLo vreme kao da je stalo ( foto: Self )

Jenny from the block ceo život redovno vežba i kao Jen Aniston smatra da je kardio program najvažniji. Uz to, iz ishrane je odavno izbacila alkohol, šećer, so i meso, a sve to da bi očuvala zategnutu zadnjicu! San je takođe veoma važan pa se tako pevačica trudi da spava bar 8 sati, a uz to energiju dobija od Bodylab šejkova kojima započinje dan.

Raznovrsnot je ključ!
Raznovrsnot je ključ!

Kantri pevačica Miranda Lambert dugo je vodila bitku sa kilogramima. “Posle nekog vremena umorite se od bilo koje dijete, probala sam sve i magična hrana koja topi kilograme ne postoji. Zato se trudim da zdravu hranu učinim primamljivijom. Nekada napravim salatu od slatkog krompira ili renč preliv za salatu”. Izbegavanje monotonije važi i za vežbanje – Mirandin trener uvek se trudi da uvede nove vežbe i programe kako bi očuvao njenu fokusiranost i entuzijazam.

Povezane vesti