Prati nas

Bubu Corellija napali zbog bahate fotografije, on im žestoko odgovori

Vesti

Bubu Corellija napali zbog bahate fotografije, on im žestoko odgovori

Repera napali zbog fotografije kojom se bahato hvali novcem

Bosanski reper Buba Corelli razbesneo je pratioce na društvenim mrežama jer se javno bahatio slikajući brdo novčanica. On je svima žestko odgovorio.

Naime, nakon što je objavio fotografiju koja je iznervirala javnost, reper se oglasio na Instagramu gde je poručio:

‘’Evo jedna porukica za one što bi me, kao, razapeli zbog para koje sam okačio na story… Ja se nisam rodio u bogatoj porodici, zapravo sam se rodio u siromašnoj porodici. Nismo, maltene, nekad imali leba jesti i svako ko poznaje mene i Jalu i ko prati naš rad, zna da je bila borba doći dovde gde smo sad. Kačim pare kako bih motivisao vas da uradite isto što smo mi uradili! Mi smo zaradili ove pare. Znači, zaradili! Prolili smo znoj i krv za ovo i svako ko bi me razapeo nek’ mi se ku*ca napuši”, poručio je Buba i dodao:

“Umesto da me razapinjete, ili da mi se ku*ca napušite, bolje idite radite nešto danas, napravite neke pare, okačite na story sa ponosom jer ste vi to sami zaradili, nije vam ih niko dao! “, rekao je Koreli na video snimku.


8 komentara

8 Comments

 1. Maya Berović

  15. 08. 2018. at 13:56

  Mudžahedinska s€ljačina

 2. Ana

  15. 08. 2018. at 14:07

  Mukica, vidi se da je iz teške bede ponikao, ali ne materijalne, nego duhovne.

 3. Buba

  15. 08. 2018. at 15:19

  Problem je u tome sto ljudi koji su ucili i znaju mnogo vise od tebe naplacuju svoje znanje mnogo manje od tvog piskaranja za jeftini ukus naroda Srbije… A problem nisi ti- ti si samo proizvod jednog vremena.
  “Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
  fukara se obogati.”

 4. k

  15. 08. 2018. at 17:06

  U Srbiji se samo uspeh ne prasta. SVaka susa kaci sta je jela na instagram da bi se videlo kako ima, svi imaju za kafic i za klub, kod kuce pasteta naravno, a kad covek koji zapravo nesto ima se pohvali nda opsi drvlje i kamenje na njega.

 5. Royal Bitch

  15. 08. 2018. at 21:53

  brate, viri mu praziluk iz zadnjice, a vamo se slika pare i brendove… ko je video bilo koju poznatu, bitnu licnost da tako seljacki slika sta sve ima i koliko

 6. Nina

  16. 08. 2018. at 08:39

  Kompleksas

 7. Una

  17. 08. 2018. at 23:37

  Ima nastup 2-3 puta sedmicno po dva sata i cupkajuci zjace na matricu i onda kaze prolili smo krv i znoj, majstore sta bi onda rekao da radi na gradilistu na ovoj zegi osam sati dnevno bez slobodne nedelje za 20 puta manju platu, a ?

 8. Una

  17. 08. 2018. at 23:41

  A da, napusis se i ti nama k**ca, Buba Koreli.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top