in

Buba Koreli i Jala Brat ostali bez 10 hiljada evra: Otkazan im nastup u Beogradu

Reperi Buba Koreli i Jala Brat jedni su od najtraženijih i najplaćenijih na muzičkoj sceni, a broj pregleda na njihovom Jutjub kanalu raste iz dana u dan.

Međutim, posle pandemije korona virusa dvojac je navodno znatno podigao cenu svojih nastupa, pa su, kako prenose domaći mediji, izgubili nastup u Novom Sadu, a zameniće ih Edita Aradinović.

„Klub koji je najavio nastup Bube i Jale na Fejsbuk stranici sklonio je reklamu samo dan nakon objavljivanja, ali niko nije imao pojma zbog čega. Na kraju se ispostavilo da je menadžer tog splava pregovarao danima sa reperima da dođu da nastupe, ali je prekinuo pregovore jer su tražili sumanutu svotu. Tražili su 10.000 evra za dva sata pevanja, što niko od pevača pre njih nije uradio. Prvo su obećali da dolaze, uz reči da će suma biti pristupačna, ali su u poslednjem trenutku javili da je to iznos koji traže i poslednja ponuda, jer su već bukirali dosta tezgi“, ispričao je izvor.

„Menadžeri iz Novog Sada su u kontaktu s vlasnicima splavova iz Beograda, a oni su im potvrdili da Buba i Jala inače imaju visoku cenu za tezge i da s njima pregovori uvek idu teže. Kad je menadžer otkazao Bubi i Jali nastup, pregovarao je s Editom, jer je svakako planirao da je zove da peva kroz nekoliko nedelja. Nije komplikovala ništa, rekla je da može s bendom da dođe bilo koji dan za vikend i nije pravila nikakav problem što se cene tiče. Njeni muzičari i ona uvek imaju fiksni honorar kad rade u klubovima“, objasnio je isti izvor i dodao:

„Na tom splavu su Buba i Jali prvi koji su zbog bahaćenja zatvorili vrata za ubuduće. Odmah se pročulo koliko su novca tražili za nastup, očigledno misle da su svetske face, niko još nije lupio toliku cenu, pogotovo usred krize nakon cele situacije sa koronom“.