Prati nas

Ceca digla kredit od milion evra!

Vesti

Ceca digla kredit od milion evra!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pripremila je novac koji će u slučaju da sud prihvati sporazum o priznavanju krivice biti uplaćen u budžet republike Srbije. Pevačica kod sebe ima pola miliona, a razliku od milion evra obezbedila je tako što je podigla kredit koji će otplaćivati narednih godina.

Iako brojni štampani mediji naglašavaju da je plaćanjem ovolike novčane kazne pevačica prisvojila 800.000 evra, Tomo Zorić, portparola Republičkog tužilaštva, kaže da kada su u pitanju ovakvi sporazumi obe strane prave ustupke.

“Umesto veoma dugog sudskog postupka, tužilaštvo može da dobije pravosnažnu presudu već na prvom pretresu. To će uštedeti i troškove krivičnog postupka koji bi sigurno bio dug, ako se ima u vidu da je istraga trajala osam godina. Neće morati da se saslušavaju svedoci, neće se raditi veštačenja. Ukoliko sud prihvati sporazum iznos koji će biti uplaćen biće ubedljivo najveća ikada naplaćena novčana suma u krivičnim postupcima u srpskim sudovima. Reč je o efektivnom novcu, a ne o predmetima i nekretninama, što znači da će od tog novca imati koristi svi građani Srbije, jer će se on koristiti za bolnice, škole, socijalna davanja.”

Kako prenosi današnji Kurir, Ceca se bliskom prijatelju poverila da je došao kraj njene agonije.

“Presrećna je što se, pre svega, neće odvajati od dece. Nije joj važno da li će uopšte izlaziti iz kuće ili ne. Važno joj je da se neće vraćati u zatvor. Uostalom, prijatelji je mogu posećivati. Presudom će biti precizirano da li i pod kojim uslovima Ceca može povremeno da skida narukvicu sa nožnog zgloba. Pošto nije stalno zaposlena, mogla bi da napušta svoj dom u skladu s poslovnim i porodičnim obavezama, ali u svakom slučaju joj neće biti dozvoljeno da napušta Srbiju”, rekao je pevačicin prijatelj.

Izvor i foto: Novosti.rs


Loading...
208 komentara

208 Comments

 1. NIJE IN DA BUDEŠ FIN

  15. 04. 2011. at 11:45

  Evo sta je rekla Vendi>- Smeta mi huškanje medija i korišćenje božjih hramova zarad tamo nekog marketinga. To što neko odlazi u svetu kuću ne znači da je vernik, da je pobožan. Ritualno poklonjenje ne znači da neko traži spas kod Hrista… Ono što ja preporučujem svima, pa i takvima je da iako uspevaju da svojim muvažama i makljažama prođu nekažnjeno, treba strašno da se plaše, da im klecaju kolena od nebeske, božje kazne, a ne od ovozemaljske. Kad dođe božji sud, moći će ili da se kuvaju u Ognjenom jezeru na 3.000 stepeni ili da se smrzavaju u Tartaru na minus 3.000 za večnost. Važno je ne ubijati, ne pljačkati, ne biti prevarant… A ljudi koji to jesu, spasa im nema – zaključuje Vukelićeva.

 2. Pljackas

  15. 04. 2011. at 13:52

  Vendi je apsolutno u pravu,ne kazem nije ni ona svetica ali bar nije krala,ubijala i lagala narod…Ceca moze da kupi sad slobodu al Boga nece pobeci

 3. Goran

  16. 04. 2011. at 08:23

  Što tužilaštvo ne pozove Darka Šarića na nagodbu. On bi verovatno dao 100 miliona evra za ovakvu nagodbu. A šta je sa oružjem koje je posedovala ceca (namerno mala slova)? Zar se i za to ne odgovara? A ja dobio opomenu od RTS-a. K…C ću ta im platim. Neka dodju da se nagodimo, ili neka propadnu na oduševljenje svih.

 4. Pingback: Ceca napisala pesmu za novi album!

 5. Djole

  22. 04. 2011. at 17:42

  Dugalic ce verovatno predloziti onu banku gde je i on dobio kredit da kupi necijem dedi stan kome je prethodno u Sumaricama autom ubijena baba , pod uslovom da nije imao kes …….. tako se prica

 6. melissa

  25. 04. 2011. at 14:36

  JADNI SMO MI, KORUPCIJA NE JENJAVA VECINA NASE DECE NEMA NAJOBICNIJE CIPELE, PA CAK ONIH KINESKIH JER RODITELJI ILI IMAJU PLATE OD NEKIH PAR HILJADA DINARA ILI SU NEZAPOSLENI DOK KURVE TIPA OVA KURVA IZ ZITORADJE UZIVA U BLAGOSTANJU I IZOBILJU, ali zato je odgovorna zemlja srbija znaci SVAKA PEVALJKA MOZE OSTETITI NAM I VEC TAKO BEDNU NAM I JADNU ZEMLJU ZA BOGA PITAJ KOLIKO MILIONA I PLATITI DESETI DEO UKRADENOG, dog 90% dece u srbiji prizeljkuju igrackicu i komad odece, e to je velika zalost

 7. sava

  02. 08. 2011. at 15:53

  Ceca ce se izvuci iz ovoga.

 8. Koh Lian Fong

  25. 07. 2014. at 10:23

  Moja braća i sestra Azije zemlji, ja sam Miss Koh Lian Fong iz Singapura; Bio sam u potrebi za kredit prije nekoliko mjeseci. JA koji je potreban kredit za otvaranje moj restoran i bar, kada me jedan od mojih dugogodišnji poslovni partner uveden na ove dobre i povjerljivu zajam zajmodavac Mr.Zhang To mi pomoći s posudbe, te je vrlo niska kamatna stopa je, hvala Bogu danas. Ja sam sada uspješna poslovna žena, i sam postao koristan. U životu drugih, ja sada drže restoran i bar. I acerca 22 radnika, hvala Bogu za svoj život Odlazim i danas je sretna majka s troje djece, zahvaljujući vama Mr.HZANG Sada sam se brinuti za moju lijepu obitelj, ja mogu sada platiti račun. Sada sam kruh pobjednik moje obitelji. Ako ste u potrazi za povjerljivu i pouzdanog vođu kredita. Vi ga možete na e-mail putem, (ZHANGLOANCOMPANY@YAHOO.COM Pls recite mi nedostaje Koh Lian Fong, čine Singapur vas uvodi u njega. HVALA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top