Prati nas

Ceca: Kao Arkanovoj udovici svašta su mi pripisivali

Vesti

Ceca: Kao Arkanovoj udovici svašta su mi pripisivali

Folk diva govori o braku sa Arkanom, patnji nakon njegove pogibije, dugu državi od 1,5 miliona evra…

 

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u intervjuu dnevnom listu Kurir govori o braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i ističe da je to bio najsrećniji period njenog života, nakon koga je puno propatila. Pored toga Ceca poručuje da nakon 9 godina sada može mirno da živi, pošto 15. juna plaća poslednju ratu državi, na konto duga od 1,5 miliona evra!

“U braku sam bila voljena, mažena i pažena. Kad pričam o privatnom životu, potenciram to, jer mi je period sa Željkom bio najsrećniji. Posle toga sam svaki sekund braka morala da propatim kroz razne situacije. Samim tim što sam udovica Željka Ražnatovića, neke stvari su mi se a priori pripisivale. Plaćam ceh za koji ne znam da li sam dužna i zašto bih bila. Ako je to građanska dužnost, moram da je ispunim. Ružno je to što mi se dešava, ali idemo dalje”, izjavila je Ceca za izvor, poručivši da tek danas, posle 9 godina, može mirno da živi.

“Milion i po evra je čitavo bogatstvo! Ne pamtim da je ikada iko u Srbiji platio toliku kaznu, a pogađaju me priče da je meni neko pomogao. Ipak je ovo Srbija i da mi je neko pomogao, niti bih bila osuđena, niti bih plaćala bilo šta. Nisam osuđena zbog utaje poreza, to je apsolutna neistina. Porez je evidentiran na Obilić. Ni dinar nisam uzela od kluba za svoju korist, a u prilog tome govori veštačenje sudskih veštaka. Drago mi je da se to završava. Posle devet godina napokon mogu mirno da živim.”

Redakcija Tracara.com57 komentara

57 Comments

 1. @Mima

  06/06/2013 at 5:48 pm

  e zabole mene za JK a ova tvoja Ceca je zlo kao i onaj njen arkan koji gori u paklu zbog kradje i ubistva nevinih civila pre rata i u toku rata,
  Ceca obicna sponzorusa kojoj su oci gladne, sramota je sada u 21 veku biti ne informiran, zato duso informisi se malo bolje ostavi se JK i Cecine price, poslusaj one koji su ziveli 90tih u Srbiji ili RS ciji su sinovi isli da ratuju sa arkanom, poslusaj opljackane Srbe od strane arkana, pogledaj snimke sa TV iz 90tih kada se Ceca pucila u skupocenim bundama i ukradenim nakitom, poslusaj novinare Srbije koji su u to vreme bili cenzurisani, poslusaj druge komadante Srpske vojske kojima je probleme pravio arkan. Ona je zmija koja je kao i Milosevic u svoje vreme uspela da ubedi narod u nesto ali eto kao sto smo videli nicija nije do zore sjala pa tako ni njena, njen pad se ocekuje.I koliko je glupa da jos uvek igra na kartu patetike i nacionalizma, ne znam zasto joj recimo Mili ne ukaze na to, jer to vise ne prolazi a on je recimo dobro dosao u sve republike bivse Jugoslavije jer se nije bavio nacionalizmom i politikom.

 2. Sunce

  07/06/2013 at 5:08 pm

  Sve si samo NE NEVINA.
  Ocuvala si slobodu i ugled(kod budala)svojim spletkama i lazima.
  Ti si LOPOV i velika LAZLJIVICA(naroda) i mesto ti je u ZATVORU.

 3. makica

  09/06/2013 at 10:38 am

  NANOGICO XAXAXA U BRKU SI BILA MAZENA I PAZENA? A SAMARCINE STO SI DOBIJALA?BRICA TI JE U ERDUTU SISAO KOSU NA KRATKO PO NEGOVOM NAREDJENJU,JEL TO MAZENJE I PAZENJE?

 4. makica

  09/06/2013 at 10:40 am

  JADNICEEEEEEE LOPOVUUUUUUUUUU U ZATVOR SE GUBI,MANI TE KONCERTE, GLADNA SI PARA

 5. Paka

  09/06/2013 at 11:08 am

  Ne lazi ceco!

 6. loll

  11/06/2013 at 1:17 am

  kraljica. dusmani, crknite. U svojim raspalim zivotima
  USCE ce da GORI.

 7. pedja

  11/06/2013 at 12:01 pm

  @LOLL , Pa naravno da smo dusmani mafijasu i propalitetu ,kao sto je ona, naravno ,da ce da gori,ako se po uzoru na tvoju ”majku nacije” malo koknes pre toga ,raspala bezmozgasice Ps Takvi kao ti joj finansiraju,da vrati drzavi ono sto je pokrala,razmisli o tome kada budes djipala po zelenoj travi xaxaxaxaxaxaaxxaxaxaaxxaxaxaxax

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top