Prati nas

Ceca: Nisam pogrešila što sam se udala sa 22 godine

Extra

Ceca: Nisam pogrešila što sam se udala sa 22 godine

Svetlana Ceca Ražnatović izgubila je supruga Željka Ražnatovića Arkana pre 18 godina, ali do danas u javnosti nije viđena sa drugim muškarcem.

Folk diva, koja je od tada sama odgajala decu, Veljka Anastasiju, u iskrenom intervjuu otkrila je do sada nepoznate detalje o njenom odnosu sa pokojnim suprugom, ali i kako su njeni roditelji reagovali kada je rešila da se uda mlada.

“Sada razumem moje roditelje, koji su bili šokirani mojom odlukom da se tako mlada udam. Meni je tada to bilo potpuno OK, jer sam se smrtno zaljubila i moji roditelji su poštovali moju odluku. Nijednog trenutka se nisam pokajala zbog te odluke, jer sam imala partnera koji mi je uvek davao vetar u leđa. Tada sam praktično bila klinka, ali sam imala uz sebe nekog ko mi je bio sve. Željko je meni bio i partner, prijatelj, savetodavac…,” ispričala je ona i dodala:

“Imala sam sreću da izaberem čoveka koji je znao da me oblikuje. Izabrati za supruga nekoga ko ima dosta životnog iskustva, što lepog, što ružnog, jeste lutrija. Kao što je i lutrija kada birate ljude oko sebe koji će vam biti prijatelji.”

Ceca ističe da joj je nezamislivo da njena deca u ovom trenutku stupe u brak.

“Pre desetak godina sam znala da su mi deca u sobi, da rano idu na spavanje i tada sam bila najmirnija. Ali sada su oni veliki, imaju svoje prohteve, planove i organizaciju sopstvenih života, što je sasvim normalno. Ja sam sa 20 godina upoznala supruga, a sa 22 godine sam se udala,” kaže ona.

“Dovoljno sam otvorenog uma da budem podrška svojoj deci, jer su i greške za ljude. Podržavam to da se ljudi na greškama uče. Ali te greške ne smeju da imaju kontinuitet, jer znate da se pametan čovek uči na tuđim greškama, a glup na svojim. Ipak, svi moramo da iskusimo i ono dobro i ono loše da bismo formirali pravilno mišljenje,” ispričala je i dodala da je veći deo posla na njima.

“Ja kao roditelj nemam čarobni štapić i ne mogu da ih zaštitim od svega. Moraju i sami da sazrevaju. Naravno da sam kažnjavala svoju decu. Gde je kazna, tu je i nagrada. Tako sam i ja odrasla i ništa mi ne fali.”loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    02. 05. 2018. at 16:26

    Nije da nije vidjana, Ceca je posle Arkanove smrti vidjala Vladu, Aleksandra i druge manek… pardon muskarce.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top