Prati nas

Dara Bubamara konačno priznala: ‘Razvedena sam već godinu dana!’

Extra

Dara Bubamara konačno priznala: ‘Razvedena sam već godinu dana!’

(foto: Instagram/darabubamara_official)

(foto: Instagram/darabubamara_official)

Iako se po medijima već nekoliko meseci šuškalo da je brak Dare Bubamare u krizi, kao i da je pokrenuta brakorazvodna parnica, pevačica se trudila da uz osmeh demantuje sve ove priče, ali je nakon paparaco fotografija, na kojima se njen suprug nalazi u društvu znatno mlađe devojke, odlučila da stavi tačku na celu priču.

“Milan i ja već godinu dana nismo u braku i svako ima pravo da vodi svoj život. Pa, pobogu, slobodni smo ljudi”, izjavila je Dara za Alo. “Nama je najvažnije naše dete i zbog Koste smo u divnim odnosima i odlično funkcionišemo. Želim da stavim tačku i na priče o tome da li sam ja njega prevarila ili on mene. Mi imamo pravo na ljubav, prijatelje… On nije javna ličnost da bih ga tako razvlačila po novinama i želim da ga zaštitim od svega. Ponavljam, razvedeni smo.”

Dara je dodala da je fokusirana na to da sina, koji ide u 2. razred, što više zaštiti od svega, a pored toga vredno radi na novom albumu i posvećena je snimanju Pinkovih zvezda.

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net


2 komentara

2 Comments

  1. tanja

    16. 09. 2016. at 09:27

    Daleko od toga da likujem zbog bilo čije nesreće, ali tako je to kad se non-stop hvališ kako imaš savršen život, kako ti svi zavide, i na kraju ispadneš budala. Ko je zaista srećan nema potrebe da traži potvrdu od drugih za to.

  2. Edgar

    16. 09. 2016. at 09:39

    A joooj na šta joj liče usne? #šupakodmajmuna

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top