Prati nas

Dara Bubamara: U vezi sam sa Srbinom, i to kakvim

Extra

Dara Bubamara: U vezi sam sa Srbinom, i to kakvim

Dara je, inače, još uvek zvanično u braku, no ona i suprug Milan Adžić u besprekornom su odnosu, prvenstveno zbog sina Konstantina.

🏊‍♀️🏊‍♀️☀️☀️❤️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Tragom prošlonedeljnih informacija da je Dara Bubamara u vezi sa hrvatskim tajkunom, oglasila se pevačica koja je na društvenim mrežama demantovala navodnu romansu.

“Nemojte da trujete ljude informacijama o mom privatnom životu. Istina je da uživam u vezi sa dečkom koji je slobodan, Srbin i to kakav,” napisala je ona.

Prema pisanju medija, ovaj tajkun je suprugu i decu ostavio zbog pevačice, što je ona demantovala. “Sumnjala sam da ima neku, ali ni slutila nisam da je reč o poznatoj ličnosti. Onda sam u njegovom telefonu našla prepisku, ali i njene gole fotografije koje mu je slala. Navikla sam da mog muža jure žene, veoma je lep, korpulentan mušpakarac, ima i novca, ali dosad se nije rodila ta koja bi ga odvojila od mene i naše dece. Ipak, sa Darom je drugačije. Zbog nje smo se posvađali, ne znam gde je, ne odgovara ni na pozive ni na poruke”, izjavila je žena hrvatskog tajkuna.

 

Dara je, inače, još uvek zvanično u braku, no ona i suprug Milan Adžić u besprekornom su odnosu, prvenstveno zbog sina Konstantina.

❤️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top