Prati nas

Devojka Mustafe Sandala: On još gaji osećanja prema Emini

Vesti

Devojka Mustafe Sandala: On još gaji osećanja prema Emini

Nova devojka Mustafe Sandala otkrila je detalje njihove veze

Mustafa Sandal, bivši muž naše pevačice Emine Jahović, nedavno je započeo vezu sa Džeran Hindstan. Glumica i manekenka se ne ustručava da govori o svojoj novoj romansi, pa se otvorila u nedavnom gostovanju u jednoj TV emisiji.

Džeran je tom prilikom otkrila kako je započeta njihova veza, ali je otkrila i da ima sumnje da Mustafa i dalje gaji osećanja prema bivšoj supruzi.

“Pošto on nije želeo da daje izjave o tome, mediji su mene pritiskali. Počeli smo da razgovaramo preko društvenih mreža, a posle smo eto počeli. Blagodeti tehnologije ponekad treba iskoristiti. Neću da ulazim u detalje poruka, veoma su lične. Moguće je da on još gaji neka osećanja prema Emini, imaju deset zajedničkih godina i dva deteta”, rekla je ona, dodajući da veruje da će Emina i Mustafa ostati prijatelji.

Naravno da će se viđati. I mislim da je neće lako zaboraviti, ali to mene ne uznemirava, niti bih dozvolila da se to desi. Emina je za njega posebna osoba. Em je majka njegove dece, em žena u koju se zaljubio i kojom se oženio. I ne mislim da je može zaboraviti za pet-šest meseci. Ja sam mu uvek podrška, kao drug, prijatelj. A šta će na kraju biti, vreme će pokazati”, rekla je ona.
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top