Connect with us

Dijana Janković: Lady Gaga, ja sam kao ti na početku karijere!

Extra

Dijana Janković: Lady Gaga, ja sam kao ti na početku karijere!

Dijana Janković iliti Didi J nastavlja svoju američku turneju, a nakon što su je u jednom klubu u Dalasu najavili kao moguću naslednicu Lady Gage, koja je, takođe, nastupala u tom klubu pre nego što je postala internacionalna zvezda, Didi je odlučila da se obrati Gagi putem Instagrama.

“Hvala ti, Lady Gaga, što si mi rekla da se borim za svoje snove”, započela je Didi, verovatno aludirajući na ono što joj je 31-godišnja pevačica poručila dok ju je upoznavala zajedno sa drugim fanovima nakon koncerta u Beču. “Godinu dana nakon toga, ja sam u Dalasu, baš u klubu u kom si ti nastupala. Šta ti je sudbina…”

(foto: Instagram/didijofficial)

(foto: Instagram/didijofficial)

Ovo nije prvi put da Didi piše Gagi. Slično je postupila i kada je tek došla u Ameriku, gde joj se ‘javila’ iz studija, ali Gaga zasad nije odgovorila.

uTS7wSv5xQrgA

6 Comments

6 komentara

 1. Stiv

  17/04/2017 at 9:49 am

  ovim putem bih želeo da se obratim suprugu Dijane Janković.

  lepo je to što imate novca, lepo je što volite svoju ženu-hajte porazgovarajte sa njom, od pevačke karijere nema ništa, ma koliko miliona upumpali u to. i sami ste toga svesni. nađite 5 studenata, dajte im stipendije-to je dobro potrošen novac. a ne ovo.

  sve najbolje
  Stevan

 2. qq

  17/04/2017 at 11:27 am

  To kaže svim fanovima koji je upoznaju nakon koncerta, misliš ti da se ona seća jedne Didi? Tužno je samo što neko čeka 10 godina da je upozna, ali ne može, a neko pljune pare i upozna je.

 3. edi

  17/04/2017 at 2:36 pm

  Ova je uvek zelela da bude neko i nikad nije umela da bude ono sto jeste, zato ce celog zivota biti kopija i potrosna roba. Bolje da plati nekog Gurua i konacno nadje sebe. Kad moze Novak Dj. moze i ona. :)

 4. Vanesa

  17/04/2017 at 4:18 pm

  Pišite o tome kako joj je muž uplatio još 200 000 pratioca in insta

 5. Castles

  17/04/2017 at 5:21 pm

  Dovoljno je samo da pogledamo njene klipove na Jutjubu i da vidimo da je popularna koliko i ja, koji ni nemam Jutjub kanal! I nakon 20 sekundi listanja komentara se vidi da su u pitanju tzv. “roboti” tj. programski, kupljeni, matrični , lažni komentari i pregledi. Ovoj ne pomaže ni psihijatar.

 6. Toksi

  19/04/2017 at 12:35 am

  Samo što Lady Gaga nikada nije bila na početku karijere debila i sprdnje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top