Prati nas

ESQUIRE SRBIJA – Novo licencno izdanje na domaćem tržištu

Vesti

ESQUIRE SRBIJA – Novo licencno izdanje na domaćem tržištu

Kompanija Attica Media SRB pokreće ESQUIRE, najprestižniji muški lifestyle magazin na svetu.

Kao globalno poznat brend po kvalitetu koji donosi sa sobom, ali i snazi da ustalasa društvo socijalnim, kulturološkim, ekonomskim temama od uticaja, koje svaka od njegovih stranica nosi, ESQUIRE magazin je zasnovan na racionalnom i kreativnom pristupu, jasno iznetim stavovima, koji često postaju aksiomi društvenog delovanja. Muškarci, a i žene u velikom broju čitaju ESQUIRE magazin zbog inovacije koju nosi sa sobom, prepoznatljivosti stila, vesti iz domena kulture, sporta, muzike, socijalno angažovanih tema, ali i poznatih žena i muškaraca koji se nalaze na stranicama magazina.

Istraživanja sprovedena na tržištima na kojima je ESQUIRE magazin prisutan pokazala su da čitalačka publika ovaj magazin prepoznaje kao trendsetera i štivo koje je namenjeno obrazovanoj i informisanoj populaciji koja želi da stalno bude u toku s najnovijim dostignućima iz svih oblasti savremenog života.

U godini u kojoj se navršava 80 godina od izlaska prvog broja američkog izdanja magazina ESQUIRE, ovoj značajnoj godišnjici i njenom obeležavanju pridružiće se i srpsko izdanje. Kao najnoviji član porodice internacionalne mreže magazina ESQUIRE, koja broji 24 izdanja, ESQUIRE SRBIJA će na dnevnom nivou razmenjivati ideje sa timom Hearst Magazine International, licencorom magazina ESQUIRE u Srbiji. Attica Media SRB i Milan Nikolić, glavni i odgovorni urednik izdanja, postavili su jasne ciljeve: ESQUIRE SRBIJA biće najprestižniji, najinformativniji i najreprezentativniji muški lifestyle mesečnik.

Prvi broj srpskog izdanja magazina ESQUIRE biće u prodaji od 30. septembra, a tokom godine će biti 10 izdanja – dvobroji su jul/avgust i januar/februar.

———————————————————————————————————-

O ESQUIRE magazinu
ESQUIRE magazin osnovan je oktobra 1933. godine i do danas je ostao najprestižniji muški magazin na svim tržištima na kojima je publikovan. Izlazi u 24 zemlje sveta, a vlasnik licence je Hearst Corporation iz Sjedinjenih Američkih Država. Od početka postojanja, ESQUIRE se izdvojio originalnim pristupom temama, zanimljivim lifestyle sadržajem, modnim i stilskim savetima, art direkcijom, kao i nespornim kredibilitetom svojih saradnika. Dovoljno je reći da su neki od saradnika i dopisnika kroz 80 godina dugu istoriju postojanja magazina ESQUIRE bili Ernest Hemingvej, Skot Ficdžerald, Alberto Moravija i mnogi drugi velikani iz oblasti umetnosti i kulture.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top