Milica Mandić o svom životu i putu ka uspehu #KaoDevojka

Dok se svet priprema za Olimpijske igre u Riu 2016. godine, Always želi da podstakne, ohrabri i inspiriše devojke u svim zemljama da nastave da se bave sportom u okviru kampanje I dalje igraj #Kaodevojka.

Srpska tekvondistkinja i osvajačica olimpijskog zlata, Milica Mandić, podržala je kampanju #Kaodevojka, snimanjem videa o svom putu ka uspehu kako bi podelila svoju priču i podstakla devojke da nastave da treniraju.

U novom video spotu, Milica govori o svom iskustvu bavljenja sportom, izazovima i koristima.

Poslušajte njenu priču i pronađite inspiraciju u njenom snažnom pozivu svim devojkama da nastave da se bave sportom.

“Sportom se bavim gotovo ceo svoj život. U početku sam menjala sportove, bavila se plivanjem, zatim aikidom i sa svojih trinaest godina sam pronašla tekvondo. Za mnoge to je muški sport, te sam navikla od samog početka da se borim sa predrasudama. Ni jednog trenutka nisam razmišljala da napustim sport i treniranje istog, ali sam tražila sebe dok nisam pronašla sport koji me ispunjava i koji mi daje samopouzdanje koje imam danas.”, rekla je Milica. “Iz tog razloga, ponosna sam što sam deo kampanje brenda Always, #Kaodevojka, koja treba da pomogne devojkama da ostanu samouverene tokom puberteta tako što će ih inspirisati da nastave da se bave sportom.”

Milica poziva sve vas da se pridružete i izmenite pravila kako bi devojke ostale u sportu.

Obavežite se da ćete, kao devojka, nastaviti da se bavite sportom i podstaći druge da urade isto. Postavite sliku, snimite video ili postavite tvit koristeći #Kaodevojka kako biste pokazali svoju podršku i inspirisali devojke u celom svetu da nastave da se bave sportom.

Povezane vesti

Back to Top