Otvorena ECCO prodavnica u SC Ušće – raj za ljubitelje moderne obuće

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Ako ste bili u potrazi za laganom, fleksibilnom cipelom koja je moderna, kvalitetna, udobna i dugog trajanja onda ne propustite da odete u ECCO prodavnicu, koja je ove nedelje otvorena u Shopping centru Ušće.

ECCO je vodeća svetska kompanija koja proizvodi izuzetno udobnu obuću za muškarce, žene i decu, sa tradicijom dugom 50 godina.

Svaka ECCO cipela lagana je i fleksibilna, dizajnirana za maksimalnu slobodu kretanja. Proizvodi sjedinjuju visoko kvalitetne materijale sa skandinavskim stilom i izuzetnom udobnošću. ECCO je jedan od retkih velikih proizvođača cipela na svetu, koji poseduje i upravlja svim aspektima poslovanja – od dizajna, preko sopstvenih štavionica, proizvodnje i maloprodaje. Ove cipele su dizajnirane tako da prate stopalo, način na koji se pokreće i održava telo uspravnim.

(foto: PR)

Poznata voditeljka Marina Kotevski prva je probala obuću iz nove kolekcije i nije krila zadovoljstvo udobnošću i izgledom.

„Meni kao majci, ali i ženi koja radi i puno vremena provodi na poslu i sastancima znači da imam udobnu, ali i lepu obuću. Osim toga izuzetno vodim računa da moje dete nosi kvalitetnu obuću i zato uvek biram ECCO za svoju porodicu. Drago mi je da se i mom suprugu sviđaju sportske i elegantnije ECCO linije tako da brzo završavamo kupovinu za nas troje. Radujem se što je ECCO sada otvorio radnju u SC Ušće, koji inače često posećujemo, i što možemo priuštiti kvalitet koji izuzetno dugo traje. Ove zime biram ljubičaste nijanse obuće i ECCO rančeve koji su se vratili u modu“, izjavila je Marina Kotevski na otvaranju ECCO prodavnice u Ušće Shopping centru.

(foto: PR)

ECCO prodavnice nalaze se i u Shopping centru Big Fashion, kao i na adresi Uzun Mirkova br. 5, u Beogradu.

POSLEDNJE VESTI