Obeležen peti rođendan Žabac bowling kluba

(foto: PR)

Povodom obeležavanja petog rođendana Žabac bowling kluba u sportskoj hali Pinki u Zemunu, održan je turnir u kuglanju pod nazivom Poziv koji se ne odbija, namenjen predstavnicima medija.

Veliki broj novinara imao je priliku da na jedan novi način nauči nešto više o kuglanju, ne samo kao rekreaciji, već kao o sportu koji polako osvaja naše prostore. Odličnoj atmosferi doprineo je mladi stand up komičar Aleksandar Jovanović, koji je u ulozi moderatora sjajno zabavio prisutne zvanice i najboljima uručio nagrade.

(foto: PR)

Ovom prilikom, menadžer Žabac bowling kluba Viktor Jovanović istakao je: Žabac bowling pruža jedinstvenu zabavu u gradu. Kuglanje je zabava za sve ljude, od 7 do 77 godina. Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. Naša misija je da kuglanje približimo svima i dokažemo da u ovom vidu sporta i rekreacije ne postoje ograničenja.”

(foto: PR)

Žabac Bowling, za sada, možete posetiti na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i Vidikovcu. Ostavite predrasude kod kuće, ponesite dobro raspoloženje i dopustite da vas tim Žabac bowling kluba povede na put jedinstvene zabave u Beogradu.

Povezane vesti

Back to Top