Connect with us

Evo šta je pre četiri godine Tijana Bogićević mislila o Evroviziji
Evrovizija

Evo šta je pre četiri godine Tijana Bogićević mislila o Evroviziji

Druga priča pre samo 4 godine (foto: Screenshot)

Druga priča pre samo 4 godine (foto: Screenshot)

Kad je objavljena vest da će ovogodišnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije biti Tijana Bogićević, reakcije javnosti bile su (očekivano) podeljene.

I dok je u medijima i javnosti skoro uvek zastupljen stav da je potrebno afirmisati mlade, talentovane i ne toliko poznate pevače za ovo takmičenje, činjenica je naša država nije ostvarila  sjajne rezultate sa takvim predstavnicima na Eurosongu.

Tijana je bila poznata na klupskoj sceni i kao pevačica pratećih vokala, ali nije imala zapaženiju karijeru, čemu je dodatno doprinelo njeno preseljenje u SAD pre nekoliko godina. Mnogi našoj predstavnici zameraju nedostatak harizme i misle da sa pesmom In the deep nećemo dobro proći u Kijevu.

“Još od kad sam bila mala, Pesma Evrovizije je bila veliki događaj. Naravno da je velika čast što predstavljam svoju zemlju. Da li se nadam pobedi – da, naravno, ali mi je fokus samo na onome što trereba da radim. A to je pevanje. Uspeh je da nas najbolje predstavim, što ću svakako učiniti”, rekla je nedavno Tijana o svom učešću na prestižnom takmičenju.

Međutim, pre samo četiri godine, pričala je sasvim suprotnu priču. Na Twitteru je tada bila veoma aktivna i komentarišući održavanje Beovizije u martu 2013. godine, Tijana je napisala: “I tako ja iznenada umesto da gledam Beoviziju, idem u BG da snimam neke bekove”. Na kometar jednog korisnika da bi trebalo da učestvuje, a ne da gleda to takmičenje, ona je odgovorila: “Prvo moram neku najgluplju pesmu da nađem”.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Da li je ispunila svoju misiju ostaje da vidimo, ali je ovo sigurno jedan od onih tvitova koje bi želela da zaboravi.

Pročitajte još i:  Evo kakvu haljinu će Tijana Bogićević nositi na ESC-u

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Marko

    14/03/2017 at 7:29 pm

    Prvo, pesma se zove “In Too Deep”, a ne “In The Deep”, drugo, Tijana je 2009. učestvovala na Beoviziji, treće, ovo nije Beovizija već interni izbor predstavnika. Svakako se tim odgovorom našalila i na svoj račun, budući da je već bila na Beoviziji. Ko je prati zna da joj ne fali smisla za humor. Što se pesme tiče, ako se osvrnemo na prethodnih par predstavnika, ovo je daleko najkompletnija pesma.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top