Prati nas

Evo zašto Karleuše nije bilo u dokumentarcu Lepe Brene

Televizija

Evo zašto Karleuše nije bilo u dokumentarcu Lepe Brene

Prva televizija emitovala je protekle nedelje dokumentarni film o najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi Lepoj Brenipod nazivom Godine Slatkog greha, koji je ostavio veliki utisak na državljane svih bivših republika Jugoslavije u kojima je Brena itekako popularno.

U dokumentarcu se pojavljuju brojne javne ličnosti poput Cece Tijane Dapčević, kao i Brenine kolege iz grupe, glumci, menadžeri, TV lica iz osamdesetih godina… ali nije bilo Jelene Karleuše, koja je trenutno angažovana u projektu Grand produkcije, Zvezde Granda.

Pop diva danas se oglasila na twitteru i na brojna pitanja novinara oko nepojavljivanja odogovorila jednostavno: termini snimanja nisu mogli da se poklope.


“Iako sam ljubazno pozvana, kada se snimao dokumentarac o Lepoj Breni, nažalost nisam bila u zemlji. Svakako sam se zahvalila. Koristiću svaku priliku da i dalje govorim o uticaju koji je ona imala na mene kada sam bila dete i koliko je bila ispred svog vremena. Jedna je Brena,” napisala je Karleuša, koja nikad nije krila činjenicu da joj je Brena jedan od idola iz detinjstva.

4 komentara

4 Comments

 1. Roxy?

  13. 01. 2018. at 14:00

  Da da, ma kako da nou, zato i sizofrenise onoliko zato sto je Cvekilija pozvana. Covece mucenica ni ovakav setup nema pojma kako da izvuce do kraja a da ne izgleda kao luzercina ???

 2. bik

  13. 01. 2018. at 16:47

  Ma karleusu niko ne smatra ni za sta. Samo je ovi u kuriru forsiraju, prave od nje neku zvezdu a ona niti ima talenta niti dobro izgleda. Ona nekom prodaje postenje a ne price o tome sta je radila u kolima kada je curuvija ubijen pa je otac izvukao iz go… a, posto je on radio na tom slucaju.

 3. Countess

  13. 01. 2018. at 17:37

  Neka mi neko objasni, zašto bi je uopšte bilo u tom dokumentarcu?!

 4. mas

  14. 01. 2018. at 08:19

  A da se Arkan kojim slučajem nabacivao JK, ona bi ga sve sa svojim poptenjem odbila? Hehehe…ovako je bila u zagrljaju manje rangiranog krimosa dok je Ceca vodila glavnu zverku na uzici. To je JK najveći problem, a ne poštenje u koje se kune.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top