Prati nas

Gigi Hadid se izvinila zbog naslovnice Vogua na kojoj je tamnoputa

Foto

Gigi Hadid se izvinila zbog naslovnice Vogua na kojoj je tamnoputa

Manekenkino lice uništeno je u Photoshopu.

Javnost ostala u šoku Vogue/Yahoo

Gigi Hadid oglasila se nakon što je javnost osudila naslovnu stranu novog izdanja magazina Vogue Italia, na kojoj je slavna manekenka skoro pa tamnoputa.

Mlada zvezda objavila je izvinjenje na Twitteru, nakon što je naslovnica na kojoj pozira sa Justinom Martinom izazvala gnev mnogih zbog njene preterano broznane kože. Nekima je smetalo i to što njeno lice uništeno u photoshopu.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

“Ovo je fotografija na kojoj se vraća sa snimanja naslovnice za italijanski Vogue trećeg aprila… vidite nivo bronzera na mojoj koži. Molim vas da razumete da 1) nemam kontrolu nad kreativnim delom fotografisanja 2) sve što ima veze sa mnom se završava nakon što napustim mesto snimanja,” objasnila je ona, pokušavši da se odbrani.

“Bronziranje i photoshop je deo stila koji Steven Klein ima već godinama i verujem da je ovo bila ideja celokupnog fotografisanja, ALI, iako razumem namere Vogua, to nije odrađeno na pravi način i zabrinutost koju ste izrazili je opravdana,” dodala je Gigi.

“Obraćam se onima koje je izmena, retuširanje i bojenje naslovne uvredilo. Molim vas, imajte na umu da bi stvari bile drugačije da je situacija drugačija. Ipak, izvinjavam vam se jer moje namere nikada nisu bile da nekoga obezvredim, tako da se nadam da će ovo biti primer svima. Naš zadatak u modnoj industriji je da radimo na tome da bude što različitija,” završila je manekenka.

Prvobitna najava naslovnice, na kojoj je napisala da je uzbuđena zbog saradnje sa fotografom, obrisana je.

Magazin Vogue objavio je izvinjene na svom Instagram profilu. “Otkako postoji, Vogue Italia je poštovao i ohrabrivao kreativne smerove fotografa sa kojima radimo. Naša poslednja naslovnica, koju je fotografisao Steven Klein, bila je zamišljena kao priča o plaži i bronzanom temu. Razumemo da je krajnji rezultat izazvao debate među našim čitaocima i izvinjavamo se iskreno ukoliko smo nekoga uvredili,” stoji u objavi.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top