Prati nas

Gillette Venus sistem – glatka koža samo jednim pokretom

Vesti

Gillette Venus sistem – glatka koža samo jednim pokretom

Venus 1

Venus nudi ženama rešenje za dostizanje prelepe, glatke kože dostojne Boginje

Gillette Venus brijači specijalno su dizajnirani za žene, čine kožu glatkom i lepom te podstiču osećaj ženstvenosti i samopouzdanja, a pristupačni su svakoj ženi. Gillette Venus sistem – glatka koža samo jednim pokretom.

Kombinacija revolucionarne inovacije i već dokazane tehnologije pomoći će da Venus postane standard brijanja za žene u Srbiji. Od svog nastanka 2001. godine Venus je ostavio trag u ženskoj kategoriji brijanja – više od 60 miliona žena širom sveta koristi naše brijače. U procesu kreiranja Venusa P&G se trudio da razume potrebe žena kada je reč o brijanju (fizičke i emotivne potrebe), uvodeći unapređene karakteristike kao što su tri oštrice koje prate obline tela te u potpunosti prijanjaju uz kožu, podmazane trake koje omogućavaju da brijač glatko klizi i specijalno oblikovana drška koja neće kliziti čak ni iz mokre i nasapunjane ruke. Brend Venus podstiče žene da “otkriju Boginju u sebi” i osećaju se ženstvenije, lepše i sigurnije u sebe.

 

Venus sistem

Jedinstveni Venus sistem pomaže koži da duže ostane glatka. Prvi brijač našeg brenda koji ima mogućnost zamene patrona koristi se tako što drška brijača ostaje ista dok se patrone menjaju s vremenom. Jedinstvena ovalna patrona sadrži tri ravnomerno raspoređene oštrice postavljene između mekanih jastučića koji štite kožu. Jastučići nežno oblažu kožu dok se žena brije, čime se dlačice više izlažu oštrici brijača a rezultat je glatko brijanje samo jednim pokretom.

Lubra trakica na brijaču bledi kada više ne dobijate optimalno brijanje. Drška je obložena gumom i posebno ergonomski dizajnirana za što veći komfor, kontrolu i lakšu upotrebu.

Venus sistem uključuje i zidni držač koji se lako montira na zid kupatila ili tuš kabine, gde se mogu čuvati brijač i oštrice, što omogućava jednostavnu zamenu patrona. Naše patrone su pojedinačno spakovane u vodootporne pregrade, kako bi održali oštrice čistim i suvim.

Savršeni partner

Daljim unapređenjem Venus iskustva, brend je lansirao savršenog partnera u brijanju koji će pomoći ženama da imaju prelepu i glatku kožu. Kako bi pripremili kožu pre brijanja, Satin Care gelovi za brijanje su sačinjeni tako da pomažu brijaču da nežno klizi po koži, obezbeđujući neverovatnu zaštitu od posekotina. Satin Care gelovi za brijanje su dostupni u okviru naše Sensitive Skin Formule koja je posebno dizajnirana za brijanje osetljive kože: Floral Passion poseduje notu jasmina, ruže i orhideje a Satin Care Dry Skin dizajniran je za suvu kožu, sa specijalno sačinjenom formulom koja pomaže u zadržavanju vlažnosti, čineći kožu mekom i glatkom nakon svakog brijanja.

 Mi vam ovoga puta poklanjamo jedan poklon paket Gillette Venus proizvoda. Sve što treba da uradite je da nam se javite na mejl ivanka@tracara.com i ostavite vaše osnovne podatke. Srećno!

Dobitnica je Jovana J. O svemu ćemo vas obavestiti putem mejla.

————————————————————

O kompaniji Procter & Gamble
P&G utiče na poboljšanje života oko 4.4 milijarde ljudi širom sveta svojim portfoliom kvalitetnih brendova od poverenja. Vodeće brendove kompanije čine Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze® i Ambi Pur®. Svojim poslovanjem u približno 80 zemalja, P&G brendovi dostupni su u više od 180 zemalja širom sveta. Molimo Vas posetite sajt http://www.pg.com za najnovije vesti i detaljnije informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top