Prati nas

Bizarno

Glumica isprozivala Avon zbog reklame o celulitu

Zvezda serije The Good Place Jameela Jamil udarila je na kozmetičku kompaniju Avon, zbog reklame za proizvode protiv celulita koje je smatrala neprikladnim.

Glumica se bori za prirodan izgled ženskog tela i njegovu reprezentaciju u medijima, zbog čega je morala da reaguje na Avonovu kremu protiv celulita, nazvavši kompaniju “klovnovima” zbog kampanje u kojoj predstavljaju nasmejanu ženu pored koje je napisano “Rupice su slatke na obrazima dok se smejete, ali ne i na vašim butinama.”

Jameelin komentar bio je oštar. “Svi imamo rupice (od celulita) na butinama, imam ih i ja, a i klovnovi iz Avona ih imaju sigurno. Prestanite da ponižavate žene zbog godina, gravitacije i celulita. Sve je to normalna pojava. Osudili ste nas na neuspeh samim pokušajem da ih popravimo,” napisala je ona.

Glumica je dodala kako su danas žene izložene stalnoj turturi koja ih podstiče da mrze same sebe.  “Kada jednom shvatite šta nam rade, videćete da nam na svakom koraku unuštavaju samopouzdanje.“

Jamila tvrdi da su joj se nakon ove njene konstatacije javile mnoge žene koje tvrde da se baš zbog ovakvih reklama stide da se skinu pred svojim muškarcima, kao i da obuku kupaći kostim.

Nakon ove zamerke kompanija Avon izvinila se svim potrošačima, uz poruku da će povući reklamu.

Sporna reklama

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top