Prati nas

Jelena Karleuša: Ceca je na mapi samo kada se kači na mene

Vesti

Jelena Karleuša: Ceca je na mapi samo kada se kači na mene

Jelena Karleuša je u nedavnom intervjuu izjavila da je Cecino vreme već završeno

Jelena Karleuša je poznata po svom oštrom jeziku, pa uvek iskazuje svoje iskreno mišljenje. To je dokazala i u nedavnom intervjuu, u kojem je između ostalog razgovarala i o Ceci Ražnatović i njihovom sudskom procesu.

Naime, kada su je pitali koliko će se još puta pojaviti sa Cecom na sudu, pevačica je odgovorila:

”Koliko god da je to potrebno da bi se situacija rešila. I svaki put ću joj na sudu isto reći: ‘Neka me me tvoji novinari i mediji ostave na miru, jer smo svedoci napada svih ovih godina’, a ja neću biti prisiljena da se branim kako znam i umem. Vrlo sam fer i pošten igrač. Ja udaram direktno i nisam perfidna da glumim nevinašce, a da plaćam drugima da obavljaju prljave poslove za mene”, pa je dodala i da Ceca generalno više nije zvezda kao što je nekada bila.

”Nje generalno više nema na mapi, još ovo malo što se kači medijski za mene i kraj. Njeno je prošo. Nema Arkana, nema hitova, došla je nova generacija, koja se devedesetih nije ni rodila”, rekla je Jelena za Alo Vip.

10 komentara

10 Comments

 1. Onlythebrave

  06. 02. 2018. at 11:44

  Hahahahahah, koji je ovo univerzum?

 2. kleo

  06. 02. 2018. at 11:47

  “ostar jezik”- nije isto sto i biti vulgaran, bezobrazan, neobrazovan, nekulturan.

  “istina”- bar sto se tice karleuse svakako nije isto sto i biti mitoman, sociopata, psihopata, patiti od osecaja vise vrednosti iliti narcisisizma.

  “biti fer i direktan” nije isto sto i vredjati, potcenjivati, izmisljati

  ostale navedene guposti, je besmisleno i komentarisati.

 3. Ranjeni orao

  06. 02. 2018. at 11:55

  Hahahahahahaha ova krlja lupa ko otvoren prozor kad dune tornado!
  CEca ima preko MILIJARDU pregleda na youtube,i preko 700.000 pretplatnika.. preko milion fanova na fejsu i pola na insta i taj broj raste…ove ili sledece godine bice Usce 3 sa 150.000 ljudi…a krlja ce trajati isto toliko jer plastici reba bas puno da istruli…

 4. hermes

  06. 02. 2018. at 13:46

  Debela je mnogo bolesna, neka joj neko pomogne. Nema hitova????Ceca ima najmanje sto hitova i to je cinjenica voleli je ili ne.

 5. lulu

  06. 02. 2018. at 14:41

  Ova žena je nepregledni izvor gluposti. Baš zbog tih gluposti brojčanik tračare se obrće kao lud a mi kao ludi samo konstatujemo jedno te isto barem kad je JK u pitanju.

 6. Minaž

  06. 02. 2018. at 15:10

  Kaze zuta svinja. Ha ha ha…prljava zuta avinja prljavog mozga.

 7. Roxy

  06. 02. 2018. at 16:43

  Hahahahahahahaha…rece zena koja je jedino relevantna kada se prikaci Ceci najvise, a i bilo kom aktuelnom na grbacu. Pa covece pokusala je i sa Prijovickom, eeejjjjjj sa jednom Prijovickom, u duel pa je ova ladno iskulirala. Ali najbolje je, dolaze nove generacije, ??? da dolaze, i oni peevaju apsolutno sve Cecine hitove i stare i nove, a tebe se, damo u pokusaju, ne bi ni secali da se puzeci nisi vratila u Grand, Ćori i Fahreti koji te samo iskoristavaju dok si voljna da za zrnce medijskog prostora izigravas boodalu. Darling, someone has to teach you what a has been is, you see it every time you look in the mirror. ?

 8. Natasa

  06. 02. 2018. at 18:32

  Cuti bre debela

 9. Boodala

  06. 02. 2018. at 22:43

  Stvarno treba Jelena da smiri dozivljaje zena opsednuta Cecom. Cinjenica da Ceca iza sebe ostavila veliki trag i definitivno ima najbolju muziku, pa samim tim ova mucenica na sve nacine pokusava da ospori njen kvalitet. Jedna zvezda na takav nacin se ne predstvlja, nego radi na svojoj karijeri u njenom slucaju ona nista zadnjih 5,6 godina nista znacajno nije objavila, sto govori dovoljno koliko se ozbiljno bavi svojom muzikom. Baci se na posao i radi na svojoj karijeri to bi trebalo da joj bude fokus, jer ovim pricama usitnjuje sebe sve vise to prave zvezde ne rade!

 10. Countess

  07. 02. 2018. at 13:04

  “Jelena Karleuša je poznata po svom oštrom jeziku…” Dakle, ako vrijeđate i omalovažavate nekog, koristite uličarski rječnik sa svim mogućim vulgarnostima, vi niste bahati i nekulturni, već samo imate “oštar jezik”?? Nisam to znala. Drugo, ova spodoba je stvarno mentalno oboljela, pogledajte kako se služi zamjenom teza, Ceca se na nju kao kači, ahhahahahha! A ona je ne vadi iz usta 20 godina, dok je ova samo kulira! Kako boli ignorisanje, jel da? Umjesto da se posvetila svojoj karijeri, pa da i bude nešto od nje, ona svu svoju energiju koristi da blati svoje kolege, kojima po uspjehu ne može ni prići. Prejadno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top