Prati nas

Jennifer Aniston: Možda moja svrha na planeti nije da napravim dete

Život

Jennifer Aniston: Možda moja svrha na planeti nije da napravim dete

Jennifer Aniston sa naslovne strani septembarskog izdanja magazina InStyle poručuje da njen život nije “tako tužan” kakvim tabloidi pokušavaju da ga naprave.

U iskrenom intervjuu, glumica je po ko zna koji put pokušala da promeni pogrešnu sliku koja se o njoj stvorila u javnosti.

“Sve što se piše je prilično ludo. Pogrešno je shvatanje da “Jen ne može da zadrži muškarca” ili “Jen ne želi da ima bebu zbog toga što je sebična i posvećena karijeri.” Ili da sam tužna i slomljena. Pre svega, uz dužno poštovanje, nisam slomljena,” rekla je ona i nastavila.

“Znate, to su prilično nepromišljene tvrdnje. Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata. Niko ne misli da su to osetljive stvari za mog partnera i mene. Ne znaju kroz šta prolazim, emotivno ili medicinski. Žene su pod pritiskom da budu majke, a ako nisu smatraju se oštećenom robom. Možda moja svrha na ovoj planeti nije da napravim novi život. Možda mi je suđeno da uradim neke druge stvari?” zapitala se ona.

Američka zvezda i ranije je govorila o nehumanom odnosu medija prema njoj, samo zbog toga što nije majka. “Suviše sam naporno radila u životu da bi me neko stavio u kontekst tužnog čoveka bez deteta,” rekla je 2016. godine.

Jennifer je istakla da se susrela i sa seksizmom u poslu. “Žene su uvek na udaru. Njih pokušavaju da zavade i nahuškaju jedne na druge, zbog izgleda, garderobe i površnih stvari. Kada par raskine u Holivudu, uvek je žena na udaru. Ona je tužna i sama. Ona je oštećena. Kada ste poslednji put pročitali da mediji o razvedenom muškarcu koji nema dete pišu kao raspuštenom?” rekla je ona.

2 komentara

2 Comments

  1. Ffgf

    02. 08. 2018. at 14:48

    Zena istinu govori

  2. AT

    03. 08. 2018. at 14:41

    BRAVO

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top