Prati nas

Johnny Up predstavio prvi singl – Saturdays!

Muzika

Johnny Up predstavio prvi singl – Saturdays!

Dj Johnny Up 3

On je buduća DJ senzacija. (foto: pr)

Koliko je teško napraviti proboj na svetsko muzičko tržište, najbolje bi mogao potvrditi DJ Johnny Up, koji se ovih dana može pohvaliti svoji prvim singlom Saturdays.
Ovaj mladi osamnaestogodišnjak  je rođen u Švajcarskoj, a godinama unazad živi u Brčko Distriktu. Svoju karijeru gradi po svetskim klubovima.Oni koji su ovo leto proveli na Ibici ite kako su mogli da uživaju uz njegovu muziku.
 
Johnny Up je vrlo mlad ušao u svet elektronske muzike, a svoj prvi singl Saturdays izdao je pre par dana. Uz pomoc producentske kuce Class Act, sve je urađeno na svetskom nivou dok je mastering za pesmu završen u čuvenom britanskom studiju Mike Marsh-a u kome su svoje pesme radila najveća svetska imena, poput Chemical Brothers, Basement Jaxx, Oasis, Prodigy. Ako je suditi po prvim reakcijama publike, ovo će biti veliki klupski hit.
DJ Johnny Up se može pohvaliti time da je jedan od retkih sa naših prostora, koji može stati rame uz rame sa svetski poznatim Dj-ima, poput Davida Guette, Armin Van Buurena, Carl Coxa, čiju će slavu, ako ovako nastavi, zasigurno dostići.
https://www.youtube.com/watch?v=cCfzQG4z-5U&feature=share


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top