Prati nas

Kako se Hurem oprostila od svoje bake na samrti

Hot!

Kako se Hurem oprostila od svoje bake na samrti

Lepa glumica podelila je emotivan post sa fanovima na Facebooku (foto: zemwallaper)

Lepa glumica podelila je emotivan post sa fanovima na Facebooku (foto: zemwallaper)

Glumica Meryem Uzerli, u našem narodu poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, sa fanovima je na svom Facebook profilu podelila tužnu vest o smrti svoje bake za koju je bila jako vezana.

Ona je prošle nedelje iz Berlina doputovala u Istanbul, kako bi sa bakom provela njene poslednje dane života. Nakon što je glumičina baka preminula, Meryem joj je posvetila emotivan post na društvenim mrežama.

“Draga moja bako, majko četvoro dece, ženo sa izuzetnom snagom i hrabrošću… Ženo sa jakom voljom i toplim razumevanjem, velikim dostojanstvom i velikom sposobnošću za borbu sa teškoćama. Ti si bila žena od koje smo mogli mnogo da naučimo, žena koja je posedovala lepotu i ponos, žena koja se mogla ponositi skromnošću i predanošću, ljubavlju i posvećenošću, verom i poverenjem… Ti si žena koja zaslužuje naše divljenje, žena koja se molila za sve nas. Žena koja će zauvek biti u mom srcu! Moja draga bako, počivaj u miru. S večnom ljubavlju, Merjem” , napisala je glumica, a preneo Story.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Lela

  01. 12. 2014. at 15:44

  Jaoj:[ vise me rastuzile slike nego tekst….

 2. Trish

  01. 12. 2014. at 20:05

  Nemojte je zvati Hurem, ima ona svoje ime.

 3. Mici

  01. 12. 2014. at 20:59

  Sigurno je isla ona za Istambul, ali ja ne bih rekla da su ove slike nastale sada. Rekla bih da su ovo slike od ranije dok je ona jos snimala seriju posto sada ona puno puno bolje i lepse izgleda, a i mrsavije.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top